66770
\"\"
  • Shiver
    Nem kell a magyarázkodás kikaptatok és kész :D
  • Dikkma
    Nekem a f****m kivan!
  • Coine
    Hát jha, ez fájt :-/
  • Dikkma
    Á nekem a f****m kivan mindennel meg mindenkivel utálom az egészet.
    SBC egy felcsing klán, ilyen lámákat még nem láttam egyetlen erényük hogy régebb óta fennáll a klánuk és már játszottak wart az aztecon.

Ami a legnagyobb gáz, hogy 19-től volt miénk a szerver, benn voltunk 18:45 körül, 19:30-kor ÉLES! erre 19:33-kor Rambo (annak a gyök, fórumban is fellelhető Tomcatnek az öccse) bejelenti hogy ő elmegy kajálni mert pizza van. 7-1 volt már mikor elkezdtük felhozni, és 8-7 re kaptunk ki... még 10 másodperc, és 8-8.. de ha meg nem megy el, akkor kb. 12-6 nekünk... most komolyan, ez nem spekuláció.
    Ez volt CT-ként, Terrorként elvertük őket mint a rongyot, de aztecon még soha nem játszottunk, ki is kaptunk CT-ként.
    Terrorként elkezdődik játék, vezetünk, erre 6-7 perc múlva restart. Erre széttörtem a 2 hetes optikai egerem, és ki is fagyott. Újraindítok, netre fel, CS indítás... Kék Halál. Restart, mire bemegyek már 1-7 és végül lett 1-9, 4en öt ellen nehéz.
    Mondjuk kihívjuk őket majd megint, nehogy azt higgyék ők a jobbak, osztán összeroppantjuk a puha testüket.
    Ja és Rambonak van még egy dobása. SOD war előtt már gyakorlás van a szerveren, erre elmegy. Másfél óra múlva megérkezik láma Tomcat, aki nem játszott két hónapja, elkezdjük játékot erre elmegy 3 körre.
    Ott az múlt ezen, hogy mennyire kapunk ki (bár azt a mapet nyerhettük volna simán, főleg a pénz miatt lett volna fontos hogy ott van) most viszont ha CTként és Tként is nyerjük a dust2-t, már 2-0, és úgy megyünk az aztecra (ahol egyébként tényleg jobbak voltak) hogy ki már NEM kaphatunk.

+Botot nem ismeri vki?
  • Majati
    a vertigo monnyon le! ellenvetes nincs!

Cpt. Majati
  • Coine
    Körülményeket elmondjuk ? :-)
    Vagy hagyjuk ?

1ébként igen, kikaptunk egy ELÉG FURCSA Waron...
  • Shiver
    halljuk halljuk halljuk mennyi lett ?

sok-semmi ? :DDD
  • Dikkma
    hmhmp.fpfffff
  • Majati
    csak nem kikaptatok valami waron? :d
  • Coine
    Fa....om, ugye Dikkma, ez azért fájó, elmondjuk a körülményeket vagy ne ?
  • Rincewind
    aha
  • Dikkma
    Áá.. nyahh... pfff.. ááh. Tököm.
  • Chris
    Majati, nem érted, ez nem vélemény volt, hanem kijelentés. Az állásfoglalásunk nem térhet el, mert még megdönt az ellenzék. :)

Majati posztkommunista tizedes monnyon le! :)
  • Majati
    es a vertigo monnyon le!
  • Majati
    jol latjatok.
    thunder kiraly palya volt. szerintem a rotterdam sem volt
    nagyon gaz, bar az is nagy rusherquaker.
    amugy most csak ezt a ket palyat fogjak kivenni. es lesz harom uj.

ja, amugy jo hajnalt! :d
  • Rincewind
    Én egyetértek Dikkmával, én is thundert hagytam volna bent, de a másik kettőt is szeretem (szerettem)! Viszont az Estate-et nyugodtan töröltem volna...
  • Dikkma
    Én minden mapet szeretek, a vertigo-t is, de ha a 3-ból egyet benn kellett volna hagynom, az a thunder lett volna. Az király map és régi is.
    A roger wilco ugye hangátviteli program, használd a régebbi verzoót, ahhoz nem kell kód, meg nemtom.
    Játék közben érdemes használni, de ugye van egy bizonyos határ, amíg becsületes ember elmegy... halál után repkedni és súgni a másiknak nem becsületes, persze jó.. :) már jobban szeretem a chasecam only szervereket, ahol nincs free look.
    Saját logót a Wally nevű programmal lehet csinálni, amit 1-2 sec múlva feltöltök az SG-re, a wally könyvtárba.
  • Majati
    es szerintem tok fun klan vagyunk ;D
    foleg a Doyle...
  • Majati
    vertigot nemszeretjuk, lamarusherquakerpalya
    kepet nem rakom be megint, hiaba a nagyarcpuwer :D
    kepedet toljad fel icukara mert meg kell dumcsizni
    a valtozasokat az NWN project-tel kapcsolatban.
  • Chris
    Na mostmár tiszteletemet teszem itt én is. :)

Úgy gondolom, hogy klánügyben már túlléptünk gyorsan elszálló gyermekkorunkon. Ez már kicsit több, mint fun game Jock...

Hydihix: teljesen igazad van, tényleg többet tudok. :) Mellesleg kis taktika, összjáték hiányozna a sorozatos győzelmekhez, ami egyenlőre sajnos még nincs jelen játékunkban.

Majati: kösz a korábbi linket a képre. Rakd már be megint. ;) Ja, és a vertigot meg ne szidd mert szeretjük. :)
  • Mr.Macho
    hogy lehet saját logot csinálni?
  • Majati
    es hogy folytassam a hirezest:

suttyo vertigo nem lesz kirakva az 1.3-bol :(

forras:
    csnation

» Only Thunder and Rotterdam will be cut, for file size and popularity reasons. Confirmed by the CS team.
    » Torn, Survivor, and Storm have been confirmed to make it into 1.3. They're all DE maps, which will ensure they get plenty of league play.
  • Shiver
    Jah és a CS 1.3 el lett halasztva 2001.09.12-re!
    Ezt olvastam a német CS oldalon.

A cikk: (forrás www.counter-strike.de)

Wie alle von euch schon bemerkt haben ist das lang ersehnte CS Update doch nicht erschienen. Der Termin wurde auf den 12.09.2001, also nächsten Mittwoch verschoben. Also steht uns nochmal eine harte Woche des wartens und des endgegen fieberns vor uns.

Szóval megint lehet várni, "És megint egy kemény hét áll előttünk a láztól égve" vagy valami ilyesmi :D

Nah bye all!
  • Shiver
    Jó reggelt :D

Egyébként igaza van Hydinak. Több vagyunk mint egy fun clan :) Úgyhogy rettegjetek :D

CS-SC is meg tudnánk verni (úgy 2 hónap múlva :D (talán))
  • Majati
    Hydinak igaza van. tobbit fejtsetek meg. :D
  • Hyder
    de eme véleményünkről Kryn tudna beszélni, mert az uccsó bulin bővebben kifejtettük Hudson kollegéval eme okfejtécünket :))

tehát Kryn többet tud :))))
  • Hyder
    Jock: naaaaa, ez kicsit erőős volt hogy "fun clan" :))) gyűjtitek a zsoldosokat ezerrel :))))

másrész mértne indulhatnátok ;))
  • Hyder
    ha esélyetek lenne leverni a CS-SC -t akkor mérnem indultok tiis a ClanBase 4-en???

az e_ -t pedig nem húzós megverni, csak okos taktiklát kell választani, és főleg gyűjteni AWPre, mert azzal verhetők (tapasztalat)

nacsá
  • Dikkma
    A péntek nem suli, monoliton találkozunk 18:30-kor.
  • Coine
    Problémák :

1. suli
    2. suli
    3. suli
    .
    .
    .
    :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    szarrrrrrrr, és nemtok CSezni, az is csoda, hogy szüleim gép elé engedtek hétközben, MAX. hétvégén tok CSezni, szal sorry, nekem a hétvége jó war-ra, csak bele kell jönnöm, kábel még nincs :-S

REMÉLEM nem Hotmailre írtál MERT AZT nem olvasom el, írjál a mailboxomra !

• Dikkma
    Coine akit látsz, mond meg neki, hogy pénteken 19-20:55 war valakivel (SBC, ha nem érnek rá akkor vkivel)(esetleg egy megafriendly lehetne A galádokkal :D, csak azért friendly hogy lenne mire fogni hogy csúnyán kikapnánk :D)
    Remélem ráérsz, írtam mailt...
    prodigy jó lesz? :DDD
  • Dikkma
    Pénteken? 19-20:55?
  • Dikkma
    Cső, MSN?
    Aszonták foglaltak... most meg nem megy primposta!
    Vasárnap nagyon rossz lenne? Az, nem?
    Keressünk mást, én aszondom...
  • Coine
    Re FURKÓ !!! :-)))

Akkor szombatun SBCvel ütünk ?
    Zúznni akarock :)))))))

grrr

• Coine
    Cső gecc, nagyon szar nap volt, nekem legalábbis :PP
  • Dikkma
    WB nem akkora durranás, E_ nagyon királyság klán, SOD hát jobbak mint a CSira de ti szvsz megvernétek őket, mi sem sokkal kaptunk ki (az italy-t fogják választani!) ISF-től szopni fogtok, CS-SC-k LBP-s mákkerek, akik mellesleg tudnak játszani is.
  • Red
    ezen a héten...
    nemtom a c-s.hu honnan vette azt az ötödikét
  • Coine
    1.3-al hogy vagyunk ??
  • Shiver
    Bocsi szóval itt van újra :D

Ezeket a képeket érdemes megnézni:

Hamasz
    Defuse
    Tripla esély
    OOOOPS