-
rorr - a kérés ellenére - máris küldött hibajelentést, amivel tönkre is tette az önbecsülésemet. Azt állítja, hogy hemzseg a hibáktól a fordítás.
Privátban már írtam neki, de most ide is leírom.
A Játék nem teljesen egymást követő sorrendben tárolja az egymásra reagáló dialógusokat. Érdekes mód, néha valóban egymás után van két szereplő beszélgetésének néhány mondata, aztán más fejezet, más jelenet szövege jön, más szereplők szájából, és így tovább.
Az egyetlen, következetesen egymást követő szövegmennyiséget a boncolási jegyzőkönyvek, feljegyzések, napló beírások jelentik. Ők egymást követik.
S akkor bizonyítákkal alá is támasztom - kicsit sok lesz, bocs:
[dlgVi_diaSqt111_L02_05][Csodálatos...]
[dlgVi_diaSqt111_R01_01][Miller, abba kellene hagynia a próbálkozást. Maga és a holttestek nem találkozhatnak! Javaslom, legközelebb várjon meg minket! Nem kockáztathatjuk, hogy újabb fánkadag szennyezze be a helyszíneket.]
[dlgMi_diaSqt111_R01_02][Igen, úgy lesz, McPherson ügynök.]
[dlgVi_diaSqt111_R02_01][Ó, még valami, hagyja a "McPherson ügynök"-ösdit... Kérem. Csak egyszerűen "Victoria" is jó lesz. Rendben?]
[dlgMi_diaSqt111_R02_02][Ahogy akarja... Victoria.]
[dlgVi_diaSqt111_R03_01][Csak morbid kíváncsiságból, a Marslakók most hol landoltak?]
[dlgMi_diaSqt111_R03_02][A toalettbe hánytam. Témát válthatnánk?]
[dlgVi_diaSqt111_R03_03][Jézusom, ez magának kettőt és "O"-t hozott. Claire most bizonyára nagyon boldog lehet.]
[dlgMi_diaSqt111_R03_04][Voltaképpen, nem az. Azt hiszem, meg akar ölni. Azzal fenyegetett, hogy odakötöz a maga terepjárójához és végigrángat az utcán.]
[dlgVi_diaSqt111_SF_01][Nyugalom... Hamarosan találkozunk.]
[dlgVi_diaSqt112_INI_01][Egy másik kiutat kell keresnem.]
[dlgMi_diaSqt112_INI_02][Oké, itt várok, hátha Claire úgy dönt, hogy lemegy vagy valaki megpróbál feljönni.]
[dlgVi_diaSqt103_INI_01][Maga szerint, jól van?]
[dlgTa_diaSqt103_INI_02][Igen. Hehehe. Jól van.]
[dlgVi_Gen_044][Azt mondja: "Én vagyok a Fájdalom Úrnője. Add nekem mire vágyok, azonnal!"]
[dlgVi_Gen_045][Azt mondja: "Én vagyok a Titkok Királynője. Add nekem mire vágyok, azonnal!"]
[dlgVi_Gen_046][Azt mondja: "Én vagyok a Csábítás Úrhölgye. Add nekem mire vágyok, azonnal!"]
[dlgVi_Gen_047][Azt mondja: "Én vagyok a Vér Bárónéja. Add nekem mire vágyok, azonnal!"]
[dlgVi_Gen_048][Valahogy meg kell kaparintsam azt a könyvet.]
[dlgVi_Gen_049][És ez a nappali. Figyeld csak a végtelenül szadista kinézetű, székszerű skorpiót!]
[dlgVi_Gen_050][Na, ez egy szép ágy.]
[dlgVi_CIN28200_02_01][Mark Ackerman?]
[dlgVi_diaSqt201_INI_01][Hello Clairice. Tehát, mi a helyzet?]
[dlgCl_diaSqt201_INI_02][Lássuk, van egy idiótám, aki okádott egy helyszínen, kevés ember van az ügyre és vagyok annyira örült, hogy szabadság idején is dolgozzak, lefagy a seggem, a test jégben fekszik, és mi más volna még...]
[dlgVi_diaSqt201_INI_03][Ez talán segíthet... kávé?]
[strCr_MusComposer][Zeneszerző: Tom Salta]
[strCr_MusSupervision][Zenei igazgató: Noemie Dupuy]
[strCr_MusArtisticDirector][Zeneművészeti igazgató: Michael Elman]
[strCr_MC2GenManager][Általános igazgató: Pierre Albaladejo]
[strCr_MC2MarketManager][Marketing igazgató: Franck Lalane]
[strCr_MC2PressManager][Sajtó igazgató: Jérőme Benzadon]
[strCr_MC2MarketAssistant][Marketing asszisztens: Vanessa Skropeta]
[strCr_MC2Salemanager][Értékesítési igazgató: Hervé Quillot]
[strCr_MC2LAccntManager][kulcs Account igazgató: Anne Battaglini]
[strCr_MC2International][Nemzetközi]
[strCr_MC2ISaleManager][Nemzetközi igazgató: Olivier Grassiano]
[strCr_MC2IExportManager][Területi igazgató: Sevan Kessissian]
[strCr_MC2IManufactManager][Gyártásvezető: Eric Devaux]
[strCr_MC2IQAManager][Minőségvezető: Franck Quero]
[strCr_MC2IComputerGraphic][Számítógépes grafika szakértő: Philippe Tihy]
[strCr_LocDirProd][Produkciós igazgató]
[strCr_MC2France][Franciaország]
[strCr_TheSongPerformed][Filmkészítés (www.sequencemusic.net)]
[strCr_TheSongMusic][Zene: Jacques Marcoux,]
[strCr_TheSongLyric][Szövegek: Dominic Nudo,]
[strCr_TheSongVocal][Vokál: Maryse Lefebvre.]
[strCr_TheSongCopyright][Copyrights Sequence Music 2004]
[strCh_Bouncer][A Vöröslámpás kidobója]
[strSys_TCRPauseGame][A Játék megállítva. Nyomd meg a START-ot a folytatáshoz!]
[strN_CI62030_01][Nyers hús]
[strN_CI68250_01][Lövés]
[strH_Obj_docThesis][Kolar tézis bizonyítása.]
[strT_Obj_docThesis01][LELKIFURDALÁS NÉLKÜL: MEGOLDATLAN SOROZATGYILKOSSÁGOK (Az 1931-es Chicago-i sorozatgyilkosságok vizsgálata és kapcsolatuk az 1929-es Perlovka-féle prágai (Cseh Köztársaság) hasfelmetsző gyilkosságokkal.) Írta Vaclav Kolar A kutatási anyag benyújtva a "kriminológiai mesterfokozat követelmények részleges teljesítése" érdekében. Jóváhagyva: 6 kredit, Pszichológiai Tanszék, Chicago-i Egyetem, 2004. február. Szándékomban áll mind a Cseh Köztársaságbeli Prágában elkövetett, 1929-es Perlovka-i hasfelmetsző gyilkosságokat, mind az 1931-es Chicago-i sorozatgyilkosságokat megvizsgálni, hogy megállapítsam, a módszerek és 'jelek' arra utalnak, hogy mindkét gyilkosságsorozatot - a tények alapján - egyazon személy követte el.]
[strT_Obj_docRobot01][Lombartech Távirányítású Bomba Hatástalanító Egység (TBH) A Lombartech világvezető a mobil, számítógép-vezérelt, veszélyes közegben alkalmazott robotikában. A Lombartech Távirányítású Bomba Hatástalanító Egység (TBH) olyan távirányítással végrehajtott hatástalanítási feladatokra lett kifejlesztve, melyek más esetben emberi életek kockáztatásával lennének csak megoldhatók. A távirányítású, ipari csúcstechnikát használó , PC-alapú irányítással rendelkező TBH-2 egység képes egyenetlen vagy akadályokkal teli terepen is közlekedni, a 4 teljesen tagolt végtagjának köszönhetően. A mindegyik végtagban elhelyezett elektromágnes lehetővé teszi a TBH-2 számára a függőleges vagy teljesen sík fémfelületek megmászását is, elősegítve az egység céljának elérését.]
[strH_Obj_docRobot][Lombartech Távirányítású Bomba Hatástalanító Egység kézikönyv.]
[dlgVi_Gen_001][Még nem távozhatok. Dolgom van.]
[dlgVi_Gen_002][Ezt az ajtót beszögelték... Szép munka.]
[dlgVi_Gen_003][Jó ötlet. Mindössze csak valami feszítő eszköz kellene, hogy leszedjem ezeket a léceket...!]
[dlgVi_Gen_004][Vér. Talán az áldozaté.]
[dlgVi_Gen_005][Nem veszek mintát úgy, hogy belenyúlok! Eszközre van szükségem.]
[dlgVi_Gen_006][Egy fényképet kell készítenem, mielőtt mintát vennék.]
[dlgVi_Gen_007][Furcsa... egy tiszta pont egy ilyen rendetlen helyen.]
[dlgVi_Gen_008][Úgy tűnik, a fickónk kitakarított maga után.]
[dlgVi_Gen_009][Úgy látszik, valaki ezt a szöget valaki fogasként használta.]
[dlgVi_Gen_010][Bingo! Megvan a haj- és fonalmintánk.]
[dlgVi_Gen_011][Nem vehetem fel őket a puszta kezemmel.]
[dlgVi_Gen_012][Törvényszéki lámpa. Ezzel jól körülnézhetünk, a megfelelő szűrővel persze.]
[dlgVi_Gen_013][Egy eszközre van szükségem, mielőtt helyesen tudnám ezt használni.]
[dlgVi_Gen_014][Ez Claire táskája. Mindenhová magával cipeli a cuccait.]
[dlgVi_Gen_015][Úgy tűnik, a nehezebb módját kell választanom.]
[dlgVi_Gen_016][Az segíteni fog, ha előbb filmet teszek a kamerába.]
[dlgVi_CIN12000_01_01][Gyerünk Miller!]
[dlgVi_CIN12000_01_03][Az irodába...]
[dlgVi_CIN12000_01_04][Mi a...]
[dlgVi_CIN12000_01_06][Tetszettek?]
[dlgVi_CIN12255_01_01][Francba.]
[dlgVi_CS10000_05_02][Istenem, Miller jól van?]
[dlgVi_CS10250_01_01][Auhh!]
[dlgVi_CS10250_01_02][Miért, te kurafi!]
[dlgMi_CIN12000_01_02][Oké, hová?]
[dlgMi_CIN12000_01_05][Elkaptam!]
[dlgMi_CIN12000_01_07][Ó! Sajnálom!]
[dlgMi_CIN12000_01_09][JÓL VAGYUNK!]
[dlgTa_CS10000_05_03][Haha! Hehehe! Hohohaha! Heheha!]
[dlgTa_CIN12000_01_08][Hé! Megsérült valaki?]
[dlgVi_Gen_017][Lucy! Van némi megmagyaráznivalód!]
[strH_Obj_docArtBook][Könyv Mark Ackerman festményeiről.]
[strH_Obj_docReportClaire][Claire jelentése]
[strT_Obj_docArtBook01][Jemen]
[strT_Obj_docReportClaire01][CHICAGO VÁROSI HALOTTKÉM\n\nBONCOLÁSI JELENTÉS No.\n\n2004-07868\n\nWOODS, CYNTHIA\n\n\nTANÚK:\n\nDavid Miller, a Chicago-i Rendőrség nyomozója jelen volt a boncolás kezdetekor.]
[dlgVi_Gen_018][Nem lehet semmit látni ilyen fényben.]
[dlgVi_Gen_019][Minden eszközt vissza kell tennem.]
[dlgVi_Gen_021][Nem kell újabb képet készítenem erről.]
[dlgVi_Gen_022][Nincs szükségem újabb mintára.]
[dlgVi_Gen_023][Biztos vagyok benne, hogy már minden begyűjtendő bizonyítékot láttam.]
[dlgVi_Gen_024][Nincs szükségem még egyszer erre.]
[dlgVi_Gen_025][SEMMIKÉPP sem megyek oda fel!]
[dlgVi_Gen_026][Szé-é-é-ép karácsonyi díszítés!]
[dlgVi_Gen_027][Ez Miller kis marslakója.]
Idézet a szöveg fájl az elejétől.
Tehát, ezzel kellett megküzdenem.
Ezért fordulhatott elő az, amit rorr a szememrehányt, hogy néhol "érdekesnek" ható beszélgetések alakulnak ki.
Az elgépelésekről és a nem megfelelő szavak megtalálásából adódó mondatokról most nem beszélek, azt mindenképp javítani kell.
De a tesztelés épp ezért is van, a hibák megkeresésében.
Az azonban kifejezetten rosszul esett, ahogy a hibákról jelzést kaptam... Ezt talán nem kéne.