Na rábukkantam pár érdekes dologra a neten a TLJ 2-vel kapcsolatban. Ami biztos, hogy követni fogja a ma oly divatos trendet, tehát real-time 3D-ben fog pompázni, az irányítás viszont marad a régiben, vagyis egérrel lehet majd irányítani, viszont nem point n click rendszerben, hanem valahogy úgy, mint a Broken Sword 3-ban. Egy új karakter lesz a főszereplő, egy bizonyos Zoé, viszont ha jól vettem ki, akkor April is föl fog tűnni a színen.
Egy kicsit több akció elemet csempésztek a játékba, de ez nem azt jelenti, hogy fps-t csinálnak belőle, hanem csak fel dobják egy picit a játékmenetet. A 3D miatt egy picit emberközelibb lesz az irányítás, tehát falra mászhatunk, használhatjuk a kötelet, hogy egy magasabb pontra jussunk stb. De valószínű, hogy az idei E3-on több részlet fog nyilvánosságra kerülni, hiszen még a cím sem biztos. Ami sajnálatos tény, hogy minden bizonnyal 2005-nél előbb nem kerül piacra, hiszen a játék még a tervezési fázis közepén tart. :((
Én mindenesetre szurkolok, hogy méltó folytatása legyen minden idők egyik legjobb kalandjátékának.