• Axon
    Jaja, Blitzkrieg hihetetlen erőforrás zabáló ;-)
    Ha már Blitzkriegnél tartunk, nem láttad mostanában véletlenül valahol a neten a kiegészítőjét a Total Challenge 3-at, 4-et, 5-öt?

Egyébként ha már erőforrás zabáló programoknál tartunk, akkor azt tapasztaltam, hogy a legnagyobb igénye - na nem annak a kis pöcs Half Life 2-nek van :-) - hanem az Antant játéknak. A röhej az, hogy ez a program még 3d-s grafikát sem használ. Mivel ebben a játékban néha 20-30 ezer egységet is mozgat a program, hihetetlenül belassul még egy erőművön is. 1 G memória alatt nem is érdemes vele játszani, mert kb 20 perc után - ekkora kezdenek gigantikusra duzzadni a hadseregek - már játszhatatlanul belassul. Kb. 3-4 másodpercenként frissít 1 képkockát, olyan mintha kifagyott volna a gép. Pont ezért vettem a munkahelyi gépembe még egy 512 megás memóriát, hogy itt bent is zavartalanul tudjak játszani :-)
    Ja és persze kell alá minimum egy 3000-es proci. Mondjuk szerintem ez inkább betudható a programozói hiányosságoknak, mint a hatalmas számú egységek mozgatásának.