The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pussz!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Daemon Tools nincs nekem, kiírni pedig így nem tudom....mivel sem az alkohol sem a nero nem lát image fájlt (sõt jelenleg én sem)
???
😞(
www.extragyongy.hu
Ez az oka annak, hogy a telepítés után kéri a CD-t.
A megoldás: Daemon Tools.
Vagy kiírni CD-RW-re.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
További jó zabálást!!!!!!beigli meg egyebek

www.extragyongy.hu
A DN hány CD? Mert ha kettõ, akkor asszem egy file hiányzik már csak, de megállt. Fucko nyilatkozzál😊.
[merlinw.org]
A BS1 et ki kell írni? Mert nem iso fájl ha jól látom.
Please segítsen valaki hogyan telepítsem?!
www.extragyongy.hu
Meglepetés!!!!
A hangszórót el ne felejtsétek bekapcsolni!
Én is mindenbõl sokat, kellemeset, jót kívánok nektek. Újévet még nem, addig még ugyis szanaszéjjel fírkáljuk magunkat😊
KKÜ
MW
[merlinw.org]
Amúgy jó lenne egy Broken Sword 1 teljes magyarítás 😊)))
KELLEMES, TANULÁSMENTES, TARTALMAS KARÁCSONYT
KÍVÁNOK!
Bár valószínû, hogy még holnap is gépközelben leszek, már 1 napot sem bírok ki SG fórum nélkül 😊))))))))))

)
Ezért én is:
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hooohooooohoooohoooo!
B O L D O G K A R Á C S O N Y T mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi már itt megleptük egymást néhány ajándékkal.
Mit töröljek legközelebb? A Lotron kívül

www.extragyongy.hu
A Return of the King fent van 3 cd-s.
Az elsõ cd flt-rok1.bin és cue.
A második cd flt-rok2.bin és cue.
A harmadik cd pedig a dev-rotk.bin és cue.
Feltétlenül kell a harmadik is mert installkor kéri. Ne zavarjon meg, hogy más a neve.
Ezeket írd ki és telepítsd.
Installkor kér egy cdkulcsot. Az ott van a 3. cd crack alkönyvtárában, meg ha jól emlékszem a tört .exe file is ott van amivel fölül kell írnod az eredetit install után.
Van még ott egy fix file is. Nos az szerintem nem kell. Azt le is lehet törölni véletlenül megmaradt, mivel az elsõ kiadása hibás volt és kiadtak hozzá egy fix-et, de ez a verzió már a második törése és ehhez már nem kell.
Egyébként kipróbáltam és gyönyörû sodró akció az egész hihetetlen élmény...... csak..... nos az ilyesmi engem nem szokott túl sokáig lekötni. Véletlenül volt még meg, már éppen le akartam törölni, amikor szóltál, hogy kellene.
Axon köszönöm szépen a Lotr-ot. Van valami extra vele kapcsolatban?
Nem szeretném ha a kisgyerek aki ajiba kapja csalódna (pedig nem is vagyok túl nagy gyerek imádó

www.extragyongy.hu
Na, most akkor gyorsan befejezem a Runaway-t és még a Szenteste elõtti készülõdés elé beillesztem a Broken Sword 1 elkezdését! De jó lesz!
Imyke: remélem sikerült hozzájárulnom a boldog karácsonyodhoz

Jó töltögetést!
www.extragyongy.hu
Amúgy csaltam, kicsit belenéztem a Broken Sword 2-be... úúúúú, nagyon jó. Rögtön abbahagytam, nehogy azzal játszak napokig...
Ha majd meglesz a BS1 (mint karácsonyi ajándék), akkor azt kezdem el... és szép lassan kóstolgatom a trilógiát... nyam-nyam
Amúgy el kezdett csepegni felfele a BS 1. cd-je, remélem Imyke legnagyobb örömére 😊))
LezLee: örök hála!
Runaway-ben jól haladok - szerintem még ma (mivel ugye hosszú a nap hajnalig
), de legkésõbb holnap délután befejezem. Remek kis kaland.
Tehát stop discworld noir és töltheted a BS2-t.
Ezt már ezer éve megigértük Imikének.
Tényleg nem akarok önhatalmúan törölgetni ezért kérem, hogy amíg nem törlöm a Lotr-t ne töltsetek fel.
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu