Hajaj, a nagy klasszikusok :-)
Még a nevüket is jó leírva látni :-)
Ezek mindegyike volt már a szerveren, méghozzá iso verzióban.
Esetleg ha találkoztál a The Dig vagy a Sam&Max magyar verziójával, az jól jönne. Él a legenda veterán kalandjátékosok körében, hogy ennek a két játéknak van lefordított verziója is. Legalábbis mindenki beszélt már egy olyan emberrel, aki hallott már arról az emberről, aki látott már egy homályos fénymásolatot, egy kétes eredetű screenshotról, ahol ki lehet silabizálni esetleges magyar karaktereket
Ez olyan mint környékünkön a Beton legenda. A Beton az egy legendás kőműves, aki olyen erős volt, hogy mindenkit hipp-hopp megvert. Nos az első időkben beszéltem 3 sráccal is aki szentül állította, hogy az ő apja a legendás Beton. Második lépcsőben természetesen már személyesen is találkoztam két-három alkesz faszival is, aki eskü alatt vallotta, hogy ő a legendás Beton. Harmadik generációs változatában a legizgalmasabb a történet, mert ezután több emberrel is beszéltem, aki kicsit lefitymáló modorban, de önön isteni mivoltának biztos tudatában kijelentette, hogy ő már megverte Betont. Na persze nem is egyszer. A kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után pedig kérés nélkül részletes beszámolót tartottak a komplett verésről, mert természetesen ez már nem verekedés volt, hanem lazán "elverték" Betont.
Ez már mondhatni folkrolisztukus elemekben bővelkedő történet, ahol végtelenül jól szórakoztam a sok kisebbrendűségi érzésben szenvedő maláji tigris Háry Jánosi történetein.