• pluhi
    Hehe. Tényleg hiba volt. Mostanság alig játszom kalandokkal. Pedig van vagy 130 Gigányi.
    Régebben aktivan elmáztam (Elasto Mania), és Pro Evo Soccert nyomtam nagyon. Taktikai játékokat is szeretem (JA2, SS). FPS már nem vonz, RTS még annyira sem. (Anno vég nélküli Quake és Red Alert partikat nyomtunk a suliban, lehet egy életre meguntam őket.) Egy időben szinte csak RPG-t toltam (és olvastam). Might & Magic 6,7-et kétszer, BG 2-őt kb. négyszer játszottam végig, Fallout-ok pláne. Később már ez a stilus sem tudott újat mutatni. (Azért a mai napig élő D2 accom van a Bneten). Mostanában kezdtem el online pokerezni, és igen megtetszett.
    Szinte biztosra veszem, hogy már nem fogok nagyon durván rákattanni single játékra sohasem. Talán kinőttem belőlük, talán a játékok fantáziátlanok manapság, nemtom. A figyelmem egyre jobban az online és az MMORPG felé terelődik. Legutóbb a WoW beta alatt volt, hogy reggeltől estig sikerült elcseszni az időt a gép előtt (hosszú ideje először). Zseniális hangulata van, igazi telitalálat az a game. Csak hát a fránya havidij...