• Axon
    Én is láttam a felét. Próbáltam olvasni, de a feleségem a baba szoptatása közben a tv-t szokta nézni, így én is feladtam az olvasást és néztem a műsort.
    Mindent leszögezve Hajósnak van humora, méghozzá pont azt a humor területet "műveli" ami nekem is nagyon tetszik. Az előadók olyanok amilyenek. Nem is arról szól a műsor, hogy valami minőségit mutassanak, hanem önmagukat, inkább az az elszomorító, hogy erre igény van. A problémám a zsűrivel van. Az minősíthetetlen. Lilunak mondjuk pont annyi agya van mint amennyi látszik, ezt még Hajós is jól kifejtette a tegnapi adásban. Bandikának küldetése van, így ő hivatalból adja az idiótát. Akiben legnagyobbat csalódtam az Komár Laci. Döbbenet! A műsor elején kijelentette, hogy bandikának álmában a múlt adásbeli nagydarab nő belefingott a szájába. Mondjuk ezt a kijelentését már nem tudta a továbbiakban űberelni, pedig végig rettenetesen alpári volt, de alúlmulni önmagát már nem sikerült. Igazából a félidei reklám számomra a megváltás volt, mert azután már kikapcsoltam a tv-t.