Sajnálom, hogy tegnap nem sikerült egy jó kis fényképet készítenem. Szívesen megmutattam volna nektek.
Estefelé volt egy kb. fél óra szabadidőm, úgyhogy gyorsan beizzítottam az otthoni gépem. Ez sajnos ritkán van módom megtenni mostanában és főleg a melóhelyemen szoktam kalandozni. Fél óra kevés egy jó kis kalandjátékhoz, ezért gyorsan elindítottam a Blitzkrieg játékot és az ezer éve elmentett állásomat betöltve, máris Rommel páncélosait terelgethettem Olaszországban '43-ban. Na persze a 2 hónapos fiam pont ekkor kezdett el nyüzbötölni, mivel egy kis társaságra és szórakozásra vágyott
Nem akartam félbe hagyni a még alíg elkezdett menetet, ezért az ölembe vettem. A 2 hónapos kisrác kimeredt szemekkel nézte a képernyőn massírozó tankokat, élvezve a lánctalpcsörgést, ágyúdörgést. Hát... igazi fiú....
Na erről szerettem volna egy jó kis fényképet. "Apa és fia a csatatéren" képaláírással.
u.i.: Tudom, hogy ennyi idős gyerekeknek szigorúan tilos tévét nézniük, de nekem TFT monitorom van, ami teljességgel ártalmatlan a kicsiknek.