• Axon
    Menéztem én is a katalógust. Ott van rajta a magyar zászló és a lábjegyzetben határozottan azt írják, hogy amin rajta van a zászlócska, az magyar nyelvű szoftver. Mondjuk mielőtt megvenném, azért rákérdeznék. Jópár beírással ezelőtti fejtegetésemben rámutattam, hogy ez azért logikus is.
    Azért én csak a magyar felíratra mernék tippelni, a szinkronra már nem.
    8000 Ft? Hát nem is tudom. Természetesen ha a befektetett munkát nézzük és azt, hogy ez egy magyar szoftver, ráadásul kaland program (amire most hirtelen nem is tudnék másik példát mondani) és még magyar felirat is van benne, nos akkor ez nem sok érte. A kérdés csak az, hogy ki mennyire engedheti meg magának. Na ez pedig már igazán magánügy.
    Én már régebben is a 4 ezer forintos határt jelöltem meg, mint azt az összeget, amennyit számomra egy új, frissen megjelenő játék ér. Ezt most is tartom. Ha pedig azt nézzük, hogy a bevétel hány százáléka kerül csak a fejlesztőkhöz és mennyit nyel el a kapzsi kiadó, akkor ez az összeg reális is lenne.
    Ez a mostani viszont speciális eset mivel Pierro maga a kiadó is egyben. A - viszonylag - magas árat meg gondolom a kalandjátékok iránt kialakult alacsony kereslet magyarázza. Jó ha 200 db elkel belőle nálunk. Bár ez csak az én tippem. Bár a cikk azt állította, hogy amerikában viszont elég jelentős tábora van, így ott jóval nagyobb keresletre számíthatnak.