A BW első része nem megy xp alatt. Kell hozzá egy patch. Nem tudom honnan tölthető le, mert én megvettem eredetiben és a kiadó elküldte emailben a patch-et. Az ftp-re fel tudom tölteni ha szükség van rá.
Irányítás? Nos igen. Elég szokatlan.
Ha nem fog meg a hangulata, akor nem érdemes eröltetni.
Számomra egy érdekes színfolt volt, mivel nekem nagyon bejött az Alone in the Dark első három része és ez nagyon hasonló. Anno leszedtem az 1. rész demo-ját és hihetetlenül tetszett. Akkor még nem igazán találkoztam ilyen borzongató jellegű játékkal. Azóta is csak az Undying. Az is furcsa volt számomra, hogy nem igazán kapott nagy nyilvánosságot nálunk a program. A boltokban nem is lehetett kapni. Majd a megjelenés után jó pár évvel az evm kiadó adta ki budget kategóriában mindhárom részt. Az első kettőt megvettem eredetiben. A 3. részt valaki ígérte, hogy feltölti, de azóta sincs meg. Próbáltam megvenni, de már sehol sem láttam (Tesco, Mediamark, itt csak ezekben a boltokban lehet megvenni). Megrendelni meg nem szeretném mert az nagyon zavar, ha a postaköltség több mint a megvásárolt árú értéke
Remélem azért valamikor sikerül feltölteni az ftp-re a 3. részt, vagy esetleg felfedezek a polcok mögé esve egy elkallódott példányt és lecsapok rá.