• Randal
    Szia!

Régebben megkértelek, hogy nézd meg a Gothic 1 , 2 és a G2 Addonjának a fájlait, pontosabban a *.vdf fájlokat, mivel nem tudom hogyan lehet ki és betömöríteni õket.

Ez azért fontos mivel a német srác aki csinálta mindig így küldte vissza a magyarosítást.

Ezt a fájlt azért írtam, mert elfelejtettem megemlíteni, hogy elõzõleg mely fájlokat kérte tõlem, nos ezek a következõk:

_work\Data\Scripts\_compiled\Gothic.dat
    _work\Data\Scripts\_compiled\Menu.dat
    _work\Data\Scripts\Content\Cutscene\Ou.bin

Gondolom ezekbõl nyerte ki a szöveget ezt egy *.txt fájlban küldte vissza amit mi (A G1 és G2 fordítói) visszaküldtünk neki, ezek után õ egy *.vdf kiterjesztésû fájlt küldött vissza, amit csak be kellett másolni a többi mellé. (Igaz legutóbb a Scripts könyvtáron belülrõl a Content és System könyvtárakat is elküldte, gondolom abban is végzett változtatásokat.

Ha a fent említett 3 db fájllal ill a *.vdf fájllal tudnál valamit kezdeni az nagyon jó lenne.

Mégvalami:

A Gothichoz kell az 1.08k patch
    A Gothic 2-höz (angol verzió) nem kell semmi.
    A G2-höz jelent meg egy Addon eddig csak németül (angolul a jelen állás szerint nem adják ki) amit fel lehet telepíteni az angol g2-re, igaz kicsit körülményesen, mivel a német verziót elõbb patchelni kell aztán az addont is, szóval az addonnal ha nem akarsz ne foglalkozz, elég lesz csak az elsõ kettõ:)

Bocs ha kicsit terjedelmes lettem, de elég bonyolult az ügy mivel csak ez a német srác tudta nekünk ezt megcsinálni, õt meg nem tudjuk elérni.

Régebben próbálta megmutatni hogy hogyan kell ezt csinálni, de sajna már nem emlékszem és nem is jutottunk messzire.
    Az azért megvan, hogy perlt használtunk, mégpedig ezt:

ActivePerl-5.6.1.635-MSWin32-x86.msi

(ezt töltette le velem)

Szóval... na most nemtom mit mondjak, annyi hülyeséget írtam eddig össze.
    Szóval jó lenne ha megnéznéd hátha tudsz kezdeni vele valamit.

Elõre is Köszi!

Randal