• Axon
    Próbálta már valaki ezt a gyöngyszemet:
    Amnesia: The Dark Descent

Először azt hittem róla, hogy kaland játék, de most már inkább túlélő horrornak mondanám.
    Az elmúlt napokban játszottam már vele többször is egy rövidebb ideig, de mindig nappal és még úgy is nagyon félelmetes volt. Tegnap viszont este játszottam vele, egyedül egy sötét szobában, úgy ahogy kell :)
    Mondanom sem kell, hogy majdnem gatyát kellett cserélnem közben. kb. 1 órát bírtam, de addigra már cafatokban voltak az idegeim. A legdurvább a dologban, hogy az 1 óra alatt egyetlen vacak szörnnyel sem találkoztam, gyakorlatilag csak üres folyosókon és üres szobákban bolyongtam. Totál kikészíti az ember idegeit. Az alkotók zseniálisak az biztos. Az embernek az ismeretlentől való félelmére építenek (legalábbis eddig ez történt). Mindenesetre nekem nagyon bejön.
    A helyzet pikantériája, hogy az iszonyatosan durva 1 óra után (ahol nem volt egy pisztoly lövés és egy szörny sem), elővettem a sokkal békésebb bliztkrieg 2-t és egy nagy tankos mészárlásban nyugtattam meg feldúlt idegrendszerem :))