Lehet, hogy túl bonyolítom, de most arra gondolsz, hogy a "logo-váltás" lehetőségét fedeztem fel, vagy esetleg az "Elfen Lied"-et?
Tudatosan anime sorozatokat kb. 1 hónapja nézek.
Előtte csak egész estéseket - Final Fantasy, Ghost in the Shell 1-2, Appleseed, Vexille, Wonderful World, Chihiro meg ilyenek -, sorozatban a japán "Nils Holgersson"... meg még ki tudja mit.
Mostanság az SG.hu leginkább az anime és az eredeti játékaink topikról szól nekem.
Délután-esténként pedig animét nézek, vagy feliratokat javítok, és bámulok ki a fejemből, meg jókat rihegek-röhögök, vagy apró könnyeket morzsolok el.
Legutóbb például a "Claymore" miatt izzadt meg a tenyerem.
Tegnap este meg az "Interlude" csigázott fel annyira, hogy a hamarosan véget érő munkaidőm után spuri haza, és mobil HDD-vel viszem a második melóhelyre nézni :)
Az anime topikban már leírtam: az "Elfen Lied az el-nem-hanyagolható fanservice helyett engem a történetben szereplő lánykák sorsa, a kiszolgáltatottságukból és a tőle való félelemből adódó kegyetlen helyzet, valamint az ebből való felállásra képességük fogott meg -> végig izgultam szinte a teljes sorozatot és 3x néztem eddig meg.