33675
-
#31193 Először kiírta, hogy "Te kis huncut ehhez nincs jogod"
Beregisztráltam, biztos az volt a baja:)) -
#31192 Mindkét helyről le lehet tölteni :)
A DVD-kiadvány - sajnos - itthon nem kapható, és elég drága is.
-
#31191 Felnőtt a besorolása. Bár, egy gyereknek már alig lehet megszabni, hogy mit nézzen :)
-
#31190 Persze manapság, már horrort néznek a gyerekek is. -
#31189 Köszi, azt hiszem inkább letöltöm, nekem tetszik, szívesen elnézem.:)
Ám ha ez gyerekeknek készült az első rész kissé durva, elég véres nekik:)) -
#31188 A teljes sorozat beszerezhető, japán-angol hanggal: KLIKK!
De ha kényelmesebb megoldást akarsz, akkor egy ingyenes regisztrációval innen letöltheted a teljes anyagot, a video fájlban választható magyar felirattal: AnimeAddicts.hu
Hidd el, érdemes megnézni a 13 részt [20 perc egy epizód] egy délután alatt. Remek szórakozás lesz - főképp, ha bele is éled magad a szereplő lányok sorsába.
-
#31187 Megnéztem tetszett.:) Amúgy ezt melyik csatornán adják? Vagy dvd-n nézed? -
#31186 Youtube - a Clannad: After Story-hoz írta valaki:
"The only anime that makes boys cry. Me xD"
-
#31185 Clannad, 2. rész eleje:
Sajnos, azt a jelenetet nem találtam, ahol először és rendesen megismerjük Nagisát [1. rész első fele]. Ha a néző ott nem szerelmesedik bele a karakterbe, akkor sosem - sőt, akkor azonnal abba kell hagyni a történetet. Szerintem.
-
#31184 Az egészen más stílus :)
Nem propagálni akarom az animéket - nem is szorulnak rá -, de nem szabad válogatás nélkül nézni őket.
S összemosni sem a stílusokat.
Egy "Naruto"/"Dragonball" miatt nem szabad elítélni a teljes anime világot... vagy a hentai miatt.
Csak még egy adalék: "Clannad" sorozat mindkét évadjában előfordult, hogy teljes epizódokat végigsírtam.
A legdurvább az volt, amikor 3-at egymás után!
A középen lévő "kislány" a főszereplő: Furukawa Nagisa"
-
#31183 Én nem nézem ezeket a nagyszemű izéket, bár 1-2 rövidebb részt láttam, de ott ilyen rajzolt lánykák és macsó fiúcskák gabajodtak össze teljesen ruhátlanul ;-) -
#31182 2/3-at érdemes még megnézni...
A tengerpartos jelenet... és nem a meztelenség miatt [ami ugye hirtelenjében már az elején is feltűnhet, de valahogy nem azon van a hangsúly].
-
#31181 Nem az. -
#31180 Elfen Lied 1. rész eleje - spanyol felirattal :(
-
#31179 Ez nem valami hentai szereplő? :D -
#31178 Még nem láttam a filmet, megkeresem yutubon, hátha van valami.:) -
#31177 Azt azért hozzá kell tenni, hogy az "Elfen Lied" főszereplőjéről van szó, ami nem éppen "aranyos" történet :)
De a két főhős lányka örökre belopta magát a szívembe.
-
#31176 Aranyos, így most, hogy nagyobba látom.:) Bár kicsibe is aranyos:) -
#31175 Köszönöm szépen!
Játékokat sikerült eladnod mind?
-
#31174 boldog szülinapot, így elkésve is:D -
#31173 Köszönöm szépen!
Imádom a kis Nyu-t :)
-
#31172 Jó lett a logo! :) -
#31171 Köszönöm, megnézem. :) -
#31170 Értem - akkor, a hosszú-hosszú lista majd bővül vele :)
-
#31169 Az, de egyáltalán nem arról szól, hogy harcolnak. -
Htjet #31168 Online fax küldéshez egy tipp:
http://www.myfax.com/free/
Nem próbáltam még, de azt mondják, hogy működik. -
#31167 Van is mit pótolnom vele kapcsolatban - mert az Ex Machinát például csak most tudtam beszerezni. Az "alap" original DVD otthon :)
Szerk.: Köszönöm szépen a Lucy-s logo berakást :)
-
#31166 Nem csináltam képeket, mert itthon hagytam a gépet. Viszont mások csináltak, ha megkapom őket majd dobok be párat:)
#31162: Appleseed.. de jó is volt az:) -
#31165 Remélem, nem keverem, de ez ugye egy mecha-sorozat? Az ilyesmit egyelőre hanyagolnám :)
-
#31164 Az Elfen Lied-re gondoltam. Én még évekkel ezelőtt láttam.
Ha van hozzá agykapacitásod (mert bár elég egyszerűnek tűnik minden rész, de a legvégén nekem csak annyi maradt meg, hogy "Most mi van?!") az Evangeliont. Azt hiszem volt még hozzá 2-3film is. -
#31163 Még valami, mielőtt a "túlidealizálás" vádja érne: talán az elmúlt 10 év tette velem, de - szerintem - sokkal érzékenyebb vagyok az ilyenekre, a sokszor kilátástalannak tűnő sorsokra, és bizsergető érzés, eufórikus sikerélmény kap el, amikor olvasok, látok ilyen helyzetből "kiforduló" embereket...
...egyszóval: szentimentális lettem.
Lám, mégis csak vén f... favágó vagyok :)
-
#31162 Lehet, hogy túl bonyolítom, de most arra gondolsz, hogy a "logo-váltás" lehetőségét fedeztem fel, vagy esetleg az "Elfen Lied"-et?
Tudatosan anime sorozatokat kb. 1 hónapja nézek.
Előtte csak egész estéseket - Final Fantasy, Ghost in the Shell 1-2, Appleseed, Vexille, Wonderful World, Chihiro meg ilyenek -, sorozatban a japán "Nils Holgersson"... meg még ki tudja mit.
Mostanság az SG.hu leginkább az anime és az eredeti játékaink topikról szól nekem.
Délután-esténként pedig animét nézek, vagy feliratokat javítok, és bámulok ki a fejemből, meg jókat rihegek-röhögök, vagy apró könnyeket morzsolok el.
Legutóbb például a "Claymore" miatt izzadt meg a tenyerem.
Tegnap este meg az "Interlude" csigázott fel annyira, hogy a hamarosan véget érő munkaidőm után spuri haza, és mobil HDD-vel viszem a második melóhelyre nézni :)
Az anime topikban már leírtam: az "Elfen Lied az el-nem-hanyagolható fanservice helyett engem a történetben szereplő lánykák sorsa, a kiszolgáltatottságukból és a tőle való félelemből adódó kegyetlen helyzet, valamint az ebből való felállásra képességük fogott meg -> végig izgultam szinte a teljes sorozatot és 3x néztem eddig meg.
-
#31161 Ha szabad megkérdeznem, miért most? Csak most fedezted fel?! -
#31160 Igen ám, képek! :))) -
#31159 Tud valaki ajánlani megoldást fax küldéshez interneten keresztül?
-
#31158 Steam-en hétvégente vannak állati jó akciók.
Volt, hogy egy játék tök ingyen volt 3 napig, aztán megint pénzes.
De ha akkor rákattintottál, utánam ár nem kellett érte fizetni.
Ez a Portal volt, ami rendkívül kreatív, addiktív játék.
Próbáljátok i, ha még nem volt rá alkalom.
-
#31157 Apropó, képek... :))))
-
#31156 MerlinW: Drága Barátom, betennéd logomnak ezt a képet?
Elfen Lied-mánia, tudod... :)
-
#31155 Köszönöm szépen! -
#31154 Isten éltessen sokáig!
A Steam-től pedig nem kell félnie (még?) senkinek. Eddig még nem hallottam sehonnan, hogy boszorkányüldözést csinált volna néhány nem-hivatalos módon beszerzett játék miatt.
Nem mellesleg néha hihetetlen jó akcióik vannak. Csak a HUF-EUR árfolyam lehetne jobb... :(