Szeretném - újfent - kikérni a számítástechnikai tudásotokat. Ha nagyon nem ideillő, akkor majd úgyis MerlinW kimoderálja. :D
Szóval, hogy itt van ez a remek tökrohasztó idő, a gépem procija szinte álladóan 50 fok felett van, és emellett szinte visít az procihoz alapértelmezetten kapott ventillátor. Ez nekem így nem tetszik... Már korábban is felmerült bennem, hogy lecserélném a hűtőt valami jobb teljesítményűre, illetve csendesebbre. Egyelőre a Coolermaster Hyper 212 plus nevű cuccra esett a választásom, de ez még módosulhat.
Itt az a problémám, hogy ez talán egy picit magas és nem fér el a házban. Ideiglenesen talán jó lehet, hogy nincsen fent a házon a burkolat, de jobb lenne talán egy olyan pc házat is vennem hozzá, amiben elfér.
Esetleg ha van valami tanácsotok, hogy milyen pc-házat lehetne venni, tápegység nélkül, viszonylag elfogadható, vagy másik procihűtőre szeretnétek rábeszélni, akkor azt örömmel fogadnám. Az a gond, hogy itt az sg-n a megfelelő topicban gúnyorosnak tűnő válaszokat kaptam, amit nem tudom, hogy mennyire használhatnék.