• Axon
    Nos ha senki nem tiltakozik akkor kicsit takarítanék a szerveren.

A Fallout 1 -et leszedem ha már nem kell senkinek és felkerülhet a helyére a Fallout 2 ha még áll az ígéret azoktól akik felajánlották a feltöltését.

LBA1 és LBA2 szerintem törölhető bár mindig vannak akik ezt kérik, de én vállalom az újbóli feltöltésüket ha valakinek ez az óhaja.

Last Express már elég régen fent van, de ha nem kell feltétlenül a hely valaminek vagy valaki még nem töltötte le akkor maradhat.

TLJ! Az örök probléma. Ezt keresik a legtöbben, ami nem is véletlen mivel ez a topic-unk címe is. Törölni vagy nem törölni? Jó sok helyet foglal viszont jó sok időbe is telik mire újra feltöltjük ha mégis kellene valakinek. Hmmm.... ha viszont kell a hely valaminek akkor szerintem nyugodtan lenyomható.

Azt már megszoktam, hogy - mint igazi türelmes kalandjátékozókhoz illik - elég lassan mozdulunk a döntésekben én viszont felajánlom, hogyha nem lesz ellenvetés, akkor a mai napon törlöm az első hármat vagy akár mindet, mivel ha hely van akkor nagyobb a feltöltési kedv is.
    Azért várom a bekiabálásokat