• takysoft
    nálunk a suliban rá lehet dugni a notikat hálózatra, abból nem szokott gond lenni. bár ez teremfüggő is. a nagy eladóban csak a terem szélén van konnektor és ritkán.
    de általában mindenkinél van hosszabbító i, így nem szoktak veszekedések lenni.
    ma is micsoda Heroes III partyt nyomtak a mellettem ülők:D

nézd csgj. ha 40-ed van rá, akkor 40-ed van rá. ezzel nincs semmi gond. nekem annyim sincs, pedig nagyon szeretnék egy netbookot én is.

a másfél órás töltési idő kellemetlen, de engem inkább az zavar az olcsóbb netbookokban, hogy telebasszák őket a 4 meg 8 gigás(amúgy eladhatatlan) SSD-kkel.
    Basszus, nekem RAM-om legyen annyi, ne vinyóm.... az kevés:D

meg ezek a 800x480-as kijelzők... még az 1024x600 is kicsi néha ami a rendesebbekben van.

szóval figyelni kell ezekre, de azért annyira talán nem drágán akadhat 1-2 jobb vétel is
    ez itt például 60-ert már jókat tud. 1024x600-as, 1 giga ram, 60 gigás viyóval, amire már azért fér is valami, meg van benne egy rendes 1.6-os Atom proci. az aksiról konkrétan nem ír, de 4 cellás 4800-asokkal szerelik az ilyeneket, az olyan átlagosnak tekinthető.
    Nem egy csodagép, inkább a netbookok alja ez is, de már el lehet használni anélkül, hogy kidobott pénznek éreznéd.

itt van ez is, szintén 60-ért. kép nincs, sokat nem is ír, de a szokásos 270-es atommal van, meg 120-as vinyóval.

Amire nagyon kell ügyelni, ha használtat veszel, hogy gari legyen még rajta.