The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Akkor jó vagyok😊

[merlinw.org]

MerlinW
TLJ ilyen ijesztõ, mit csináljak?😊

Egyébként mindenkinek köszönöm, örülök, hogy tetszik😊

[merlinw.org]

kirol
Én is most látom, már megint újítottatok! 😊

balee4
a kívül papírtokos, belül gyönyörû digistack-es kiadást vettem meg, sztem a Deluxe-ból csak ez az egyféle van, a kézikönyv hiányzik, de a lemezek és az egész kivitelezés nagyon szép😊
btw mikor várható a végleges magyarítás?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Húúú, most látom csak mi törpént 😊 Köszönjük MerlinW!
Most már csak a hátteret kellene nem ilyen ijesztõre csinálni, és indulhatnánk a legszebb topik címért 😊

A képzõhelyemen délelõtt IE-vel szart se láttam az egész újításból --- IE: boááá

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
kipróbáltam, mûködik Firefox, Chrome, Safari, Opera, de még Netscape 9.0.0.6 alatt is.

IE mindig kilóg minden sorból XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
Kár, hogy IE8 alatt nem élvezhetem... 😞

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Egész jó ez a Goblins 4 és külön bónusz, hogy Linux alól is tökéletesen fut wine segítségével.

MerlinW
A 2003 óta itt levõ törzstagoknak színes, a többieké fekete/fehér. De miután saját képet kérhettek, ennek értelme megszûnt😊

[merlinw.org]

MerlinW
Chrome megoldva.

[merlinw.org]

Evin
Egyébként mitõl függ, hogy valakinek színes vagy fekete fehér kép van alapértelmezésként?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

takysoft
ha annyit kötekedhetek...
az aláírásom elvileg több soros.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
kösz merlin😊

takysoft
fura, Chrome 100 pont, de kiírja h fail.

mandm
Nézd meg ezt a különbözõ böngészõkkel:
http://acid3.acidtests.org/

Ami 100 pontos, az a böngészõ tartja be a webes szabványokat és ajánlásokat.
Az eredmények:
IE7: el sem olvasni, azt hiszem 12 pont
FF 3.0.10: 71 pont
Opera 9.64: 82 pont
Opera 10 béta: 100 pont

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
Hát, ha nem valami mûanyag dobozost találtál, akkor bizony igaz 😊
A papírdobozos nagyon kellemes.

Amikor megvettem, a tartalommal kapcsolatban komoly elvárásaim voltak, hisz azt hittem, valódi poszterek lesznek benne...
De így se rossz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Az IE le van tojva, csak azon lepõdtem meg, hogy ott tényleg nincs változás.

RaveAir
Csak nem kapsz te is tõlük hírlevelet?

Amúgy korábban már én is megvettem, de arra még nem igazán volt idõm és lehetõségem, hogy feltegyem a gépre és játszak is vele.

A hétvégi ingyenes TF2 kipróbálásra is csak nagyjából 2 órát tudtam szánni. Ebbõl kiindulva még akciósan sem fogom megvenni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

moonster
Jól néz ki, MerlinW, teljesen kiismered az sg fórum csínját-bínyját
RaveAir
Ehh... Chrome alatt sem müxik. De valóban szépen néz ki FF-el.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
IE-hez meg kell írni.. vagy megvárni, amíg IE felnõ hozzá😊 Majd ha lesz kedvem hozzá egyszer megcsinálom.

[merlinw.org]

MerlinW
Linkelhetitek is, privátban is küldhetitek.

[merlinw.org]

mandm
Opera alatt is látszik

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

trmn
Jól néz ki, gratula

Evin
Durva. IE alatt semmi változás.
És hova küldjük?

balee4
nekem már megvan, még 4k-ért vettem 😄, de ennyiért már nagyon megéri😊
múlt héten pedig a Dungeon Siege 2 Deluxe-ot vettem szintén 4k-ért, gyönyörû kiadás, igaz imyke? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Kis topiktuning Firefox-osoknak😊

Ha szeretnétek saját képet, 50x50-es darabokat kérek😊

[merlinw.org]

takysoft
ja nem akarok itt reklámozni, v valami, csak gondoltam, érdekelhet benneteket, mert szeretik itt sokat az ilyesmit.

takysoft

kirol
Én meg már kezdtem azt hinni, hogy igen. 😊

Axon
Ez szuperül hangzik. Köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Én sem komolyan írtam, amit írtam.

kirol
Na ne essünk túlzásokba, csak hülyéskedtem.

Lord Myn
154_Gobliiins4_Hun
155_Wallace_and_Gromit_EP2

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Vigyázat, kirol még átcsábul a Dark Side-ra, és õ lesz a korai Sötét Vödör***. 😊

*** = Darth Vader

IMYke2.0.0.0
Nagyon szégyellem magam, és megérdemlem a szemrehányó tekinteteteket és az ostrocsattogtatást is...
Remélem, nem lesz legközelebb, de ha mégis, akkor Imádott Könyvtárunk Üzemeltetõjéhez fordulok supportért 😊
<#buck>

kirol
Milyen sötét pontokat kapok? Meg milyen folyóiratot? <#vigyor3>

Lord Myn
Bepötyögés helyett inkább mászom fel a létrára, hogy fel tudjam rakni a polcra õket... 😊

Lord Myn
Elnézést... Azt hittem, hogy megbizható, régi tagnak ki lehet adni IP címet (btw. ha jelszót kért volna, azt még neki sem adtam volna meg). De igazad van, jobb az óvatosság...

Kirolnak meg elõfizetek 1 hónapra a "Vamzer" c. folyóiratra... 😄DD

Axon
Én nagyon szeretném a polcra mindkettõt.
Tényleg a magyar verzióju Goblins 4 van meg neked? Mert ez annyira szépen hangzik, hogy elsõre el sem hiszem, csak ha még egyszer bepötyögöd ;-)

MerlinW
Imyke és Lord Myn nyilvánosan le vannak cseszve😊 Ketteske adatokat kizárólag tõlem, nem egymás között. Sokszor el lett mondva.

Kirol meg sötét oldal pontokat kap😊

[merlinw.org]

kirol
Ha a topikban van esélyegyenlõség, akkor remélem ezért jól lecsesztek téged is! 😊

Ha nem, akkor kikérem magamnak! És megyek az ombucmanhoz!<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Gobliiins 4 - Újra támadnak az õrült manók - teszt.

"Gobliiins 4

Elérkezett 2009 és valaki úgy gondolta, fel kellene eleveníteni ezt a majdnem 20 éves mesét, és az elsõ részbõl kiindulva napvilágot látott a negyedik epizód. Örülök is ennek, meg nem is, mert a végeredmény elég vegyes lett.

Az elsõ dolog, ami mindenkinek feltûnik, a grafika, a világ kinézete, melyben az újabb mese játszódik. A fejlesztõk a 3D mellett tették le a voksukat, tönkretéve ezzel a játék vizuális hangulatát. Egyrészt egyáltalán nem fekszik eme technológia alkalmazása sem a mûfajnak, sem a meseszerû történetnek, másrészt össze is csapták az egészet. Az rendben van, hogy hangulati szinten a múlt visszaidézése volt a cél, de ezt a grafikánál nem kellett volna ennyire erõltetni. Azt kell hogy mondjam, hogy a legelsõ rész is sokkal, de sokkal gyönyörûbb, mint ez. Nem is beszélve a második részrõl, ami a maga idejében talán a legszebb rajzfilmgrafikás számítógépes játék volt. Persze mindezt nem technikai értelemben mondom, sokkal inkább a hatás más, amit kelt az emberben és bár eltelt majd húsz év, még mindig jobban megragad a trilógia bármelyik darabjának a látványvilága, mint a jelenlegi epizódé. Sok az egymásba csúszó textúra is, a karakterek elnagyoltak és a mozgások sem tökéletesek.
Ha ezen a retteneten sikerül túltennie magát a játékosnak, utána azért egész kellemes élmények várnak rá. Megmaradtak ugyanis az igazi goblinsos poénok, a karakterek apró megnyilvánulásai, a pályák érdekessége, meseszerûsége és olyan „goblinsossága”, hogy mást ne mondjak."

Többit olvassátok el...

Lord Myn
Nincs mit. 😊

IMYke2.0.0.0
Itt is köszönöm, hálásan! 😊

Lord Myn
Elküldtem.

Lord Myn
Nem, abszolút hobbiszinten zenélek, csak mivel kb. 15 éve csinálom, közben fejlõdik az ember... 😊

Még csak belenéztem a Gobliiins-ba, úgyhogy komolyabb véleményem egyelõre nincs.

IMYke2.0.0.0
Csak az alany maradt ki az elsõ mondatból, semmi lényeges 😊

IMYke2.0.0.0
Priviben elküldené nekem csak az új IP-t? Eddig mûködött, de fogalmam sincs miért, nem tud kapcsolódni FTP Rush és TC sem.

RaveAir
A komoly hangszerbõl és a zenei dolgaid bemutatásából arra következtettem, hogy talán egy picit szélesebb körnek csinálsz muzsikát.

Más: Próbáltad már a goblinok 4. kalandját?