33675
-
#29464 oké, köszi szépen az infókat;)
és netbooknál melyik márkát kell elkerülni? -
#29463 Én egyszer vásároltam tőlük, az áruval nem volt gond, de halál igénytelenül csomagolták be. Ill. csomagolva nem is volt, csak összeragasztottak mindent ragasztószalaggal. :(
Nekem a hardverker vált be. Rendesek, jók az árak is. -
#29462 Csak ne a 11. kerben lévő Aqua-hoz menj, mert ott elég bunkók a fiúk. -
#29461 Intel kicsit nyerőbb, de AMD-ből szerintem erősebbet kapsz középkategóriában ugyanazon az áron.
Aqua-t ajánlom, remek kis bolt, én kedvelem őket. -
#29460 még egy: egy netbook is kellene, ott melyik gyártót kerüljem el feltétlenül? -
#29459 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. nem követtem figyelemmel mostanában a számítógép konfigurációk alakulását, most viszont össze kellene állítanom egyet egy ismerősömnek. Fontos lenne, hogy évekig bírja, főleg irodai munkára, lóvé az van rá 200 körül is (monitorral együtt). AMD v. Intel most a nyerő? Merre kezdjek el nézegetni? -
#29458 Nálam régi melóhelyen pont fordítva volt, az explorer alapból látta a proxyt, firefox -ban kellett bűvészkedni.
Valaki szokott midig szólni helyesírás miatt. "kollégájé" :) -
#29457 Lenne egy gondom.
Telepítettem egy gépre winxp-t. Az explorer nem látja a netet a firefox pedig tökéletesen látja. Ez egy olyan kollegájé aki explorert használ (mert csak). Állítgattam telepítés közben a net elérést és gondolom ez zavarta meg az explorert. Egyébként munkahelyi proxy szerverünk van, tehát annak adom meg az ip címét, de valami miatt nem akarja használni. Mindig kiírja, hogy a lap nem jeleníthető meg pillanatok alatt, olyan mintha nem is nézne rá a netre. Valamelyik fórumon már olvastam ilyen problémáról, mert másnál is előfordult, de most hiába túrkálom a netet, nem találok hasonló problémát. -
#29456 igen, a Windekről ódákat zengenek megjelenésük óta. -
#29455 Nekem egy MSI Wind-em van (még a régi U100-as), tavaly augusztusban vettem és nagyon elégedett vagyok vele, 6 cellás aksival van, ami úgy 4-4,5 órát bír Wifi-vel. Egyébként erősebb az Atom N270-es, mint amit vártam tőle (főleg 1,9 GHz-en) és hiába csak integrált GMA950-es van benne egy csomó kalandjáték el fut rajta (Jumurdzsák, Broken Sword 3, Fahrenheit, stb.). Egyébiránt egész jól használható Office funkciókra (a Wind-nek jó a billentyűzete), még alapvető Photoshop feladatokra is. -
#29454 55-ért és szép színe van:D
ja meg azt nem komálom még az olcsó Asus eee-kben, hogy fostalicska 900-as celeron procival szerelik őket.
tényleg szarból rakják össze őket.
40 ezer forintot szerintem nem szabad kidobni rájuk, mert nem leszel vele megelégedve.
főleg ha 55-ért van ilyen szép kék már:D
(igen, tudom, tudom, én mindig csak azt tudom mondani, h több pénz kell.. de ha megnézed a specifikációkat, beláthatod, h nem arra van szükséged)
-
#29453 nálunk a suliban rá lehet dugni a notikat hálózatra, abból nem szokott gond lenni. bár ez teremfüggő is. a nagy eladóban csak a terem szélén van konnektor és ritkán.
de általában mindenkinél van hosszabbító i, így nem szoktak veszekedések lenni.
ma is micsoda Heroes III partyt nyomtak a mellettem ülők:D
nézd csgj. ha 40-ed van rá, akkor 40-ed van rá. ezzel nincs semmi gond. nekem annyim sincs, pedig nagyon szeretnék egy netbookot én is.
a másfél órás töltési idő kellemetlen, de engem inkább az zavar az olcsóbb netbookokban, hogy telebasszák őket a 4 meg 8 gigás(amúgy eladhatatlan) SSD-kkel.
Basszus, nekem RAM-om legyen annyi, ne vinyóm.... az kevés:D
meg ezek a 800x480-as kijelzők... még az 1024x600 is kicsi néha ami a rendesebbekben van.
szóval figyelni kell ezekre, de azért annyira talán nem drágán akadhat 1-2 jobb vétel is
ez itt például 60-ert már jókat tud. 1024x600-as, 1 giga ram, 60 gigás viyóval, amire már azért fér is valami, meg van benne egy rendes 1.6-os Atom proci. az aksiról konkrétan nem ír, de 4 cellás 4800-asokkal szerelik az ilyeneket, az olyan átlagosnak tekinthető.
Nem egy csodagép, inkább a netbookok alja ez is, de már el lehet használni anélkül, hogy kidobott pénznek éreznéd.
itt van ez is, szintén 60-ért. kép nincs, sokat nem is ír, de a szokásos 270-es atommal van, meg 120-as vinyóval.
Amire nagyon kell ügyelni, ha használtat veszel, hogy gari legyen még rajta. -
#29452 Aksi elavult dolog. Belső égésű papir és napelemes toll a menő:) -
#29451 Jaja az van, válság!
Ezért kényszerültem én is arra, hogy olcsóbb adsl csomagot kellett választanom. :(
Az persze, hogy mindez 250%-os sebességnövekedést jelent, az persze nem is számít. Csak az olcsóbb ár! -
csgj #29450 Á, értem... Nos, én még tegnap este körülnéztem a neten, és akkor jöttem rá, hogy 40 ezer tényleg kevéske ezeknél is :D Csak éppen egy Euronics-es katalógus akadt a kezemben nemrég, és ott láttam, hogy van egy ASUS eeepc 40 alatt. De ha ennyire nem bírja az aksi, akkor nem érdekel... Többért hanyagolnám :P Nincs az a keret... hm, gazdasági válság van!! :D -
csgj #29449 Igen, három csoporttársam is géppel jegyzetel... -
#29448 Jahh... Ha rá tudja kötni az elektromos hálózatra. :D
csgj:
Találkoztál előadáson olyannal, aki géppel jegyzetel? -
#29447 Nézd, 40-ért nem nagyon fogsz tudni válogatni, örülj, ha kapsz. Ezt komolyan mondom, és ne csodálkozz ha nem lesz egy erős vas.
Ja és persze kizárólag használtan. Esetleg nézz be a prohardver aprói közé. Itt néhány Asus eee már van olyan 40 körüli áron...
ezek ugye jól néznek ki, meg be is lehet őket kapcsolni, de suliban wifivel ezek max 1-1.5 órát bírnak... meg persze gyengék is vagyon... fél giga ram még XP-nek is kevéske
2 haverom is vett mostanában netbookot, ők Dell Inspiron Mini 10v-t vettek. Az egy cuki kis masina. 90-ért már kapni 2 év garival.
Meg úgy ebben az árkategóriában már amúgy is van több olyan is, amivel nem csak 1 órán át jegyzetelhetsz a suliban:D -
#29446 Szerintetek az ADSL szerződésmódosításon (V4-ről V10-re váltás esetén) ennél a résznél: "Kérjük jelölje meg a szolgáltatásával kapcsolatos módosítást!" mit kell bejelölnöm? Sebességmódosítást és díjcsomag módosítás is?
A levelemre b@saznak válaszolni, chat -en is. A telefonról meg pont lekéstem, mert 18:03 -kor hívtam őket. :( -
#29445 Kukkants be ide -
csgj #29444 Sziasztok! Ejhaj, de régen voltam már itt... :S
Most azért fordulok hozzátok, mert tudom, hogy van köztetek néhány hozzáértő... No de, hogy miről is volna szó: Szeretnék beruházni egy netbookra. Egyetemre járok, a jegyzetelés szerintem így jóval könnyebb lenne. Meg persze egyéb okaim is lennének rá. Persze tudom nagyjából, hogy mire lehet őket használni, de nem tudom, hogy milyen árért érdemes venni egyet. Szóval, valami olyasmit keresnék, ami semmiképpen sem drágább 40 ezernél, de azért nem egy ócskavas. (No jó, a netbook amúgy is gyengécske gépezet... :D) Ezért kérném a segítségeteket, ajánljatok egy-kettőt, ha megkérhetlek rá benneteket! :) Előre is köszönöm! :) -
#29443 ------------------------
ScummVM G78 (2009.10.08)
------------------------
hozzáadva: Elvira 1 (Amiga/English)
hozzáadva: Elvira 2 (Amiga/English)
hozzáadva: Enclosure (DOS/English)
módosítva: Future Wars (DOS/Hungarian) - indítás a _scumm-futurewars-hun.exe-vel
hozzáadva: Future Wars (Amiga/English)
hozzáadva: Future Wars (DOS) másolásvédelmi kép
módosítva: I Have No Mouth and I Must Scream (DOS/Hungarian/Talkie) - már nem kell neki külön exe
hozzáadva: Végigjátszás - Bud Trucker
hozzáadva: Végigjátszás - The Dig
hozzáadva: Végigjátszás - Discworld 2
hozzáadva: Végigjátszás - Future Wars
hozzáadva: Végigjátszás - Enclosure
hozzáadva: Végigjátszás - The Black Cauldron
I Have No Mouth magyar maradt, de a kezelőikonok (use, talk, stb) angol nyelvűek lettek. Belefér. -
#29442 Eszméletleeeeeeeen jóóóóó!
-
#29441 Monkey Island Crysis motorral:D
-
#29440 Ha magyarul megjelent volna a könyv, azt én is szívesen elolvastam volna. -
#29439 Sajna nem Az angolt belinkeltem előbb. -
#29438 Hülye kérdés, persze, hogy nem. :D -
#29437 Ez nekem is kéne, éppen most tolom a gamet, magyarul is megjelent? -
#29436 Köszi. Anno én is elég sok SW könyvet olvastam, és igazából az volt bennük az egyik jó, hogy rengeteg mindent nekünk kellett hozzáképezelni, mert az írók nem nagyon foglalkoztak a környezet meg egyebek leírásával. :) -
#29435 Alan Dean Foster - The Dig e-book (angol) - 200 oldal, PDF, 1,2MB -
#29434 Oké:) Bár a játék alapján készült a könyv, tehát ugyanaz a történet, csak Foster bácsi fogalmazásában, amit igen szeretünk (Alien, Riddick, Star Wars, Star Trek könyvek, stb) -
#29433 Aztán majd várjuk az ismertetőt! ;) -
#29432 Jaja:) Már lejött, elég bénán van tördelve, de jó lesz amíg meg nem érkezik a könyv (okt 30-november 5 közöttre igérték) :) -
#29431 Ez csúcs! Éppen ezt a linket akartam figyelmedbe ajánlani, de látom, már rátaláltál te is! :) -
#29430 Legközelebb is leírom a kívánságomat. Úgy tűnik ez bevállik...:D
7GB Sci-fi e-book :D Köztük a Dig is:)
A durva, hogy emellett találtam egy boltot is Amazon-on ami 12$-ért elküldi a keményfedeles pédányt. Az elmúlt években 1-2 havonta körbenéztem és semmi. Most meg mintha tele lenne vele a net. Basz@rás:)
Egyébként 1995-ös a könyv. -
#29429 Akkor igazi kuriózum lehet... -
#29428 Srácok ezt nem tudná nekem valaki megszerezni? Angol, magyar, papír vagy digi, mindegy:) kb 10 éve keresem:)
Akárhol láttam (Amazon, e-Bay), senki sem hajlandó ideküldeni... (no meg 3x annyi a posta mint a könyv)
-
#29427 Valahogy nálam a Gothic2 félre lett téve, aztán úgy maradt. Valahogy elfelejtődött. Persze még most is megvannak a kimentett állásaim, de nem jutok el oda, hogy folytassam. Viszont a Drakan újrajátszását már hónapok óta fontolgatom. Az nagyon tetszett bár a kardozgatás, egy idő után már fárasztó volt. -
#29426 Nah jah..., de jövőre megtörik a jég. :) -
#29425 Ááh, PS-nél is volt sok. Metal Gear sorozat, Final Fantasy sorozat, Grand Turismo, Forza, stb.
Forza Xbox360 nyitocim volt, nem PS :)
Egyebkent kapja be a Sony, meddig racsucsult F1 lincencekre is.