igazad van. bár nekem vistával se volt gond, az új gépemen. (épp vista iadása után cseréltem kb 2-3 hónappal)
ott mindenhez volt driver.
és XP-vel ellentétben vistán még system restore se kellett soha. soha, de soha nem baszódott el a rendszer. XP-n azért sokszor előfordult, h valami tökismeretlen hiba ütötte fel a fejét. (sokszor... hát 6-7-szer max a 6-7 év alatt..XD)
vistám eddig egyszer halt csak meg, de akkor hardverhiba miatt.
gépigényes... ja, memória kell neki. de én komálom.
win7-et is egyből felteszem, amint kijön(vagy kapok serialt sulitól ugye)
azért RC-kkel én se vacakolok. de annyira vagyok bátor ember, h ne várjam meg az SP-ket.
főleg, mivel a win7 szinte ugyanaz, mint a vista. (ha a vista a windows6, akkor a win7 inkább olyan 6.1 azt mondják.. neve ide vagy oda)
na persze én sose voltam nagyon audiofil. a kép világ fontos nekem. HD, nagy monitorral. szép éles kép:D
de bármikor elvagyok a stereo-val a kis 7ezer forintos panasonic fejhallgatómmal, meg a 2.1-es logitech hangcuccal(nemtom hány watt, e nem túl nagy)
logitech az a márka, amire én szeretek esküdni. pici a hangfal, de nagyon szépen szól. a mélynyomó se nagy, de fából van. és néha ugyan reccsen egy aprót, de telefonálni például tökéletesen lehet mellette, attól semmi gondja(más hangfalak ettől falra másznakXD)
persze driver-ügyben a logitechet se csípem annyira XD de az már más mese egy másik napra:D