Saját véleményem, hogy nincsen 10-es film, ugyanakkor 1-es sem. Még a legjobb filmben is van valami hiba, ugyanakkor a leggyengébb alkotásban is lehet valamennyi érték.
Az IMDB-t abszolút nem lehet szentírásnak venni. Ha egy film körül kialakul valami őrület, akkor látatlanba is elkezdik 10-esekre pontozni. Vagy, ha valamiért nagyon utálják, akkor röpködnek a legalacsonyabb pontszámok. Jó példa erre az Uwe Boll filmek, ahol az utálat miatt elég alacsony pontszámmal indul a Mester. Pedig az alkotásai nem is olyan rosszak (de azt sem mondom, hogy jók), csak attól kell elvonatkoztatni, hogy játékokból készültek, és a játékneveket kihasználva akar valamit elérni.
Azt mondjuk én is nehezen értem, hogy az IMDB listán miért nem a személyes kedvenceim állnak az élen. :)
Képregény filmek...
Nekem a Batman Returns jobban tetszett, mint a The Dark Knight. És annyira Heath Ledgertől sem voltam elájulva, sőt szerintem még alaposan túl is játszotta a szerepet.
A 300 valamiért abszolút nem tetszett, de az is lehet, hogy már eleve elegem volt az előtte kialakult nagy rajongásból, és eleve negatívan álltam hozzá.
Pókember és X-men filmek még egész elviselhetőek voltak, valamint egy szinten a Fantasztikus 4-es is, de a Macskanő, Elektra, Daredevil és Szellemlovas egyáltalán nem jött be.