Tomsess#27542
Nekem is tetszett a Dark Knight, élveztem a filmet, de azért bazira idegesít meg számomra felfoghatatlan, hogy hogy előzhet meg egy olyan filmet mint a Harcosok Klubja vagy a Casablanca. A világ 250 legjobb filmje imdb (fos) listán 6. helyen van. Nemtom hol élnek ezek. Menő film ide vagy oda, azért messzire túl lett értékelve ilyen téren. Szóval imdb egy nagy nulla már egy jó ideje, úgy ahogy az oscar-díj is.
Ja és a régi Batman-ek úgy kultuszfilmek számomra ahogy vannak. Tim Burton rendezésével, hát mit ne mondjak, manapság 1 képregény adaptáció készül ami minőségi. Itt meg mindjárt három van/volt terítéken. A legjobb akkor is a Batman Returns volt. Szóval nekem örök emlék Tim bácsi és az alkotásai. Ja és hogy manapság mi jó képregény adaptáció? Hát a Sin City-n és a 300-on kívül nem sokat tudok mondani. A Pókember számomra silány, ilyen motoros szellemlovas meg megtorlócsávó (bár az új rész elég jól trailereződik :) és a zöld emberke. Fantasztikus négyes és az X-men még olyan ami jó, de ezek sem hozzák azt az igazit. És a jelenlegi marvel comics filmek felhozatalához viszonyítva a két új Batman igen is minőségi. De pl a Harcosok Klubjához messze nem jöhet. <--- Szerény véleményem :)