-
Ez a nap kész poén!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vágják a témát:
[ Látogató=én :D ]
A Chat kapcsolat kiépítése folyamatban.
ChatServer: A chat kapcsolat létrejött. Várjuk kérdéseit.
Látogató: Jó napot!
Látogató: A kérdésem az lenne, hogy honnan tudom mi az e-mail címem, amikor a szerződéskötéskor tőlem nem is kértek ilyet, de
Látogató: elvileg a szolgáltatáshoz tartozik 3 cím.
Látogató: Valamint az 15 MB web tárterület -emet se tudom hogyan érhetem el.
Ügyfélszolgálat: Meg tudja őket rendelni tőlünk.
Látogató: Ha a fentiek a csomag tartalma, akkor miért kellene külön megrendelni?
Látogató: V4 csomagom van.
Ügyfélszolgálat: Azért, mert nem automatikus. A szolgáltatásban van használható e-mail cím, de csak akkor, ha ön szeretné használni.
Látogató: De ez külön díjba kerül?
Látogató: Csak azért érdekel, mert küldeni se tudok levelet, ha ezt nem rendelem meg? Mert ha jól tudom pl. freemail -nek nincs saját SMTP -je.
Ügyfélszolgálat: A V4-es csomagohz 1 db e-mail cím van, 15 MB-os tárterülettel. Nincs hozzá ingyenes webtárterület, az csak rendelhető hozzá, amit fizetni kell.
Ügyfélszolgálat: Nem kerül kölön díjba.
Ügyfélszolgálat: Mármint az e-mail, ha megrendeli.
Látogató: De küldésre rendelés nélkül is tudom használni?
Ügyfélszolgálat: A freemail-hez semmi közünk, az nem kötődik az internetszolgáltatáshoz. Bármelyik internetről tudja használni a freemail-t, mert annak a beállításait nem az ön gépén kell beállítani, hanem az interneten a freemail oldalán. Ha esezleg Outlook programról lenne szó, akkor kell külön ilyesmit csinálni.
Látogató: Mármint outlookba smtp-nek ha beírom küldeni tudok vele, ha magát a mail címet nem kérem?
Látogató: Szerintem az én gépemen kell beállítani.
Ügyfélszolgálat: Az Outlook-os beállításokhoz nem értek, vegye fel a kapcsolatot a műszaki ügyfélszolgálatunkkal a 814-4444/4-es melléken, vagy a [email protected] e-mail címen.
Látogató: Rendben.
Látogató: Köszönöm!
Látogató: Viszlát!
Ügyfélszolgálat: Nincs mit! További szép napot!
A chat befejeződött
Kicsit nem tudja mi tartozik a V4-hez, mert amit mond, az pont a V1. És még azt mondja, az SMTP-t csak Outlookban kell beállítani.
Basszus! Ki hitte volna!
Én arról beszélek, mire bemondja, hogy interneten nem kell ilyen, meg ő nem is ért ehhez. Király! :D
Másik:
Iroda, valahol Magyarországon
Csörög a vezetékes telefon.
- Halló!
- XY vagyok, tessék!
- Szia! Te vagy az? Én X-et keresem. Ez az ő telefonja nem?
- De. De ő már elindul a megbeszélésre, ahol neked is ott kellene lenned.
- És otthagyta nálad a telefonját?
- Ez a szám, amit hívtál vezetékes telefon.
- Jó, de ez az ő száma nem? És nem vitte magával a telefont???
...
Ezen beszartam! :D