• IMYke2.0.0.0
    Üdvözletem!

Mint azt Kolumbusz óta tudjuk, a tojás az létezik, s a megoldások is gyakran az orrunk előtt lebegnek!
    Ezek függvényében egy rohadt egyszerű módszerrel megoldottam a mi kis listánk helyzetét: WhereIsIt

Aki nem ismerné, a WhereIsIt egy média katalogizáló program, mely képes mind a merevlemez, mind az összes cserélhető lemezmeghajtó tartalmát egy rettentően szisztematikus, átlátható rendszerbe, egy katalógusba rendezni.
    S amiért nagyon is remek ez nekünk: nem kell feltétlenül meglennie a CD/DVD-nek, hogy beilleszthessük a katalógusunkba, elég, ha egy "Új csoport"-ot adunk hozzá, s annak az adott (számunkra mondjuk el nem érhető) CD/DVD címét adjuk...
    Ugye már leesett?

Ezzel egy gyorsan könnyedén kezelhető katalógust tudok kreálni magunknak, melyet mindenki könnyedén kereshet, az adott tételekhez pedig korlátlan mennyiségű kommentár fűzhető (így tehát megoldott az is, hogy később egy-egy honlap, leírás, netán a játékot segítő vegigjátszás címe is belekerülhessen... és még sorolhatnám!)

Most elkészítem ennek a fényében a korábban HTMl-formátumban bütykölt "Játékmagyarítások" listámat, aztán a közben érkező és a már meglévő lista alapján a mi kis "RPG (Kaland)" katalógusunk is elkészül - hamarosan!

Addig is, mindenki szerezze be a WhereIsIt-et!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------