Kicsit OFF, de ez az új szabadalmaztatott elképzelésem:
Kicsit méltánytalannak tartom, hogy én, aki már 3 éve pontosan fizetem a számlámat szart se érek a szolgáltatóknál. Ezért azon gondolkodok, hogy a meglévő telefonvonalunk mellé megrendelek egy új telefonvonalat egy másik névre, mit az eddigi. Majd új előfizetőként megrendelek egy netet 4500 Ft-ért szereld magadba. Majd miután megy, a régi netet megszüntetem, majd a telefonvonalat is.
- Egy kellemetlenség lehet csak, hogy új telószámunk lesz.
- Ellenben fizetek évi 54.000 Ft-ot 90.000 Ft helyet, ami nem utolsó.
Kérdés, hogy pénzbe kerül új vonalat kérni? És ha igen mennyibe?
Vagy tudom még tovább is kombinálni.
Megszüntetem a régi vonalon az ADSL -t, de vonal megmarad. Megrendelem az új telefonvonalat, amire igénylek ADSL-t 1 hónap próbaidővel. Sajnos elégedetlen leszek és lemondom 1 hónap után. Ekkor az ADSL-ben való csalódottságom miatti hitveszteségben a kábelnethez menekülök. Megrendelem 1 hónap próbaidővel, de mit ad Isten, ezzel is elégedetlen leszek. Ekkor már eltelt 2 hónap. Ezután keresek egy szolgáltatót, akinél listaáron kiperkálok egy hónapot a 2.-es telóvonalamon. Ekkor eltelt 3 hónap.
Az 1-es régi telefonvonalam ekkorra már új ADSL előfizetői vonalnak minősül, mert nem volt rajta 3 hónapig ADSL.
Ekkor a 2-es telóvonalat, meg mindent megszűntetek. 1-es vonalamra megrendelek egy kb 4,5K/hó -s ADSL -t, régi telószám is megmarad és megspóroltam vagy 40.000 Ft-ot.
Vagy a legegyszerűbb 3 hó listaár szerződés nélkül kábelneten, ha van ilyen.
Csak ugye ez akkor jó, ha mondjuk az új vonal igénylése nem 40k. :)
Szóval tudja ezt valaki?