• takysoft
    Sorozatok? húú:D
    Dexter nagyon jó. Lostot nem nézem. Heroes is jó, de sokat változott a kezdetekhez képest(bonyeszebb lett).
    House inkább csak időtöltésre jó, de azért ötletes tud lenni. Nem fulladt ki.. az jó.

Nekem a Született feleségek jön még be nagyon(Desperate Housewives). Nevével ellentétben egyáltalán nem női sorozat. Nekem nagyon bejön:D

Terminator sorozat nagyon elunalmasodott a 2. évadra, de azért várom a harmadikat.
    A Knight Rider egész jó évaddal nyitott, nekem tetszik a stílusa, jók a mellékszereplők, és a humora a dolognak. Meg egy pici régi KR feeling is van benne(bár nem sok a beszélő autón kívül:D)
    Csillagkapu sorozatokat is ajánlom, ha Sci-fi rajongó vagy.. de azzal óvatosan, mert sima SG-1, meg az atlantis összesen 15 évad:D és (bár ezeknek már vége) lesz egy új CSK sorozat is Universe néven.
    Ha szereted a sci-fi-t akkor ajánlom még a Firefly-t is. 1 évados, de jó.
    Illetve most nézem még a Battlestar Galacticát is, az se rossz. 1-2 évad Farscape is megvolt, azt inkább azoknak, akik bírják a dorvább scifit is.. (nekem általában nem jön be a maszkírozott emberszerű idegen.. ezért sem néztem sose Star Trek-et, vagy Babylon 5-öt)

Amit viszont mindenképp ajánlok, az mondjuk a Tin Man. összesen 3 részes csak. ilyen minisorozat. Óz, a csodák csodája.. kicsit neopunk stílusban:D
    (itt javítanék egy nagy magyar téveszmét... NEM a varázsló neve Óz... hanem a földrész neve... (The Wizard of Oz = Óz nagy varázslója))

Sajnos a Fantasy kedvelői(scifivel ellentétben) nem sok jót kaphatnak sorozat téren, mert vagy kalandfilmmé fajul a dolog(menekülés a dínók elől), vagy elnőiesedik(Buffy, Charmed(Bűbájos boszik).. monsjuk nincs ezekkel semmi gond, nekem tetszett mindkét sosozat nagyon, láttam összes részt:D)
    Bár, most indult egy Merlin nevű angol sorozat, és hogy így eszembe jutott, szerintem le is töltöm, ami van belőle:D ki vagyok már éhezve vmi jó kis fantasy-re. remélem nem csalódom.
    Aki fantasy-t szereti, esetleg nézza meg a Terry Prachett filmeket.(eddig 2 van asszem, Colour of magic, meg a Hogfather). Igen érdekes angol humor van bennük:D Korongvilág(Discworld) rajongóknak kötelező, egyébként ajánlott:D

A Supernatural az milyen, miről szól? Sajnos vége a legtöbb sorozatnak, amit nézek(a 12 részesek búcsúztak, és csak néhány 24 részes van, ami visszatért:D)

Általában azokat a sorozatokat kedvelem, ami story alapú. Ergo ne hagyj ki egy részt se, mert nem érted:D

bár a Casual-sorozatok között is vannak jók(knight rider, house, jóbarátok), de inkább egy jó hosszú film legyen egy sorozat:D

Ja.. comedy.. nem szertem. Jóbarátok persze alapmű, meg láttam 1-2 rém rendes családot is.. de azért ennél több nem is kell.

Na.. filmekbe meg ne is menjünk bele, mert sose lenne vége a postnak:D