The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fel akarnám dobni másik vinyóra, de nem akar sikerülni.
Az miért lehet, hogy a Ghost-olt vinyóról nem tud bootolni?
Pedig bejelöltem, hogy az legyen, de mégse megy.
A Torrentes meg arra, ha mégse, csak a rip-ek...
Az Amazon.com-on lévõ gyûjtõi változatról tudok... ~300 dollár * ~162 Ft: 48.600 Ft. Ez már azért sok lenne, ilyen ínséges idõkben, amit élek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szomorú, hogy itthon egyáltalán nem kapható DVD-n ez az örök sorozat!
Vagy csak én nem tudok róla?
Tájékoztassatok kérlek!
Még valami, be lehet szerezni a sorozatot emberi minõségben, nem Torrent oldalakról?
Ha lassan is, de még pénzmagot is összekaparnék rá - legyen akár 20.000 Ft a teljes!!!
Így vettem meg a díszdobozos Alien Quadrology-t és a Terminator-sorozatot is!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet, hogy még a végén a hangrendszerem erõsítõjével lesz gond?
Vagy csak simán elkúrja valami progi. (Mondjuk a DES)
én: "gondolom a videochip"
(tudod.. nem az alaplapi chipkészlet, hanem az integrált videokártya... bár normális ember, ha teheti, olyat nem használ.... alaplapoknál viszont elég menõ mostanban az inteleg grafikus chip.... azokkal vannak a gondok. ne érts félre, nvidia és ati-amd integrált chipekkel semmi bajom)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Pedig mintha azután csinálta volna, hogy felraktam a DES-t. Ez okozhatja?
[merlinw.org]
Viszont menet közben sikerült kipróbálnom a Dual Bios -t mûködés közben, mert az Energie Saver szerintem elkúrta a BIOS-t, mert nem bírt elindulni, majd kiírta behalt a BIOS és visszarakta másikból az F4-et.
Viszont ezzel az EnergySaver -el gond lehet, mert minden XP indításnál a GSvr.exe hibát okoz. Pedig a legfrissebb verzió van fent.
Mi lehet vele a gond?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Abban viszont igazad van, hogy amit a laphoz adnak drivert általában elég.
Én legalábbis még sosem frissítettem netrõl intel driver-t, az volt fent mindig amit adtak lemezen.
[merlinw.org]
AMD procikhoz vannak driverek.
XP-re van driver, vistához nem kell, de a Dual Core Optimizer van arra is.
Intelt nem tudom...
Egész nap csak a Supergamez és a Magyarítások Portál van a böngészõben megnyitva alapból. Emellett, ha keresek-olvasok valamit, új fület nyitok... 😊)
Nem szoktam komplette leszedni a cuccot - tuti felkúszna gigabyte-okra, hisz ott van a kimillió letölthetõ anyag is... -, csak a Fórumot kapom le, meg a kapcsolódó Galériát.
Amúgy is, évente, 1.5 évente le szoktam menteni - igen, jól olvasod majd - az egész SG.hu... s böngészgethetem offline.
Elárulom, egy ilyen komplett mentés ~450-800 MB szokott lenni.
Csak a hardver kavarhat be valamit (és a legújabb nvidia driverek), mert régebben nálam is simán futott max. grafikán is, mivel elég régi játék, viszonylag kis gépigénnyel.
Videót (elírtam az elõzõben mert 675/1100-on megy, és elvileg 700-as GPUfrekiig stabil alapfesz.-en) is amíg alapfeszültségen megy, nyugodtan lehet húzni, igen sokat (fog majd egyszer - mai játékoknál még nincs rá szükség) számít. Melegedni kb ugyanúgy melegszik mint alapon, 80fok fölé nem nagyon megy terhelés alatt.
Én is csak szakmai kíváncsiságból tekerem, procit sem 4Ghz-en használom, hanem 3,6-on, alapfesz-en. Videókártyánál meg ugye van profil lehetõség, így elég csak az izmosabb játékoknál húzni, ha szükség van rá.
Végszóként, nem azért osztom meg ezeket az infókat, hogy mindenki rögtön tekerjen a gombon, hanem hogy tudjátok ti is, mik a határok, ha egyszer szükség lenne rá.
[merlinw.org]
Nekem viszonylag egész stabilan fut a laptop-omon is, ami nem valami csúcsgép.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
3DMark-ot <2005, 2006>2005, 2006> még nem futtattam, mert akkor enne a penész, ha mások több ponttal villognának a topikokban. Így jótékony tudatlanságban jobb élni 😊
Alapjáraton nekem 35%-on fut a venti.
3D alatt 65%-ról 10%-os lépésekben egészen 100%-ig.
Lényeg, hogy AtiTray-Tools nevü progival szabályoztassuk a ventiket.
[merlinw.org]
Az OpenGL nem szereti, ha a VGA mondja meg neki, mikor élszûrjön, bump mappingeljen, anizoljon stb...
A Witcher jó lesz jövõ héten is
A COD elsõ részének kiegészítõjérõl van szó, az United Offenzive-ról.
Mivel nagyon ritkán fps-ezek, így nem ritka, hogy 3-4 év alatt tolok egyet végig. Ez engem nem zavar különösebben.
A problémám. Amikor elkezdtem még egy jóval régebbi géppel, akkor max. grafikán és szépen ment a játék semmi szaggatás nem volt. Az elõzõ (tegnapi) gépemmel elindítottam néhány hete és kegyetlenül beszaggatott a játék. Többször is próbáltam, de nem értettem miért szaggat. Tegnap ismét elindítottam az új (bika) konfigon, amin már egyáltalán nem szabadna szaggatnia egy ilyen régi játéknak, de ismét ugyan-úgy szaggatott. Nem tudok rájönni miért.
A játéknak 1.5-ös a legújabb patch-e, de nekem még az 1.4-es van fent, ettõl függetlenül nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mivel már az 1.0-ás sem szaggatott régebben. Friss a telepítésem, minden driver új, így ez sem lehet hiba. Tegnap ennél jóval erõforrás igényesebb játékokat is elindítottam maximális grafikán és még csak melegedni sem kezdett a rendszer, nem hogy szaggatott volna.
Van tippetek?
Ezután be a bios-ba. Az fsb-t akartam felhúzni 333 ról 400-ra. kerestem egy aránypárt, amivel eddig lehetett a memória és a proci fsb-jét állítani (1:1-re akartam venni). Ilyen nem volt, hanem külön be lehetett a proci és a memória MHz értékét állítani. mindkettõt felvettem 400-ra. Ezután már 400 MHz-en ment az fsb és a memória is, a proci pedig 3,6 GHz-en ketyeg. Semmilyen feszültség értékhez nem nyúltam (proci 1.1 volt-on). Este órákig nyúztam a gépet, mindenféle fagyás nélkül.
Szóval katarzis.
Végleges konfig:
Gigabyte Intel EP45-DS3L
Intel Core 2 Duo E8400
Asus Silent Knight I
CSX DDR2 800 MHz 4 GB kit (2x2 G😎 (szuper tuning verzió)
ennyi az újdonság a többi cucc a régi maradt:
NV 8800 GT 512
WD 250 GB SATA2 RAID edition
20" Samsung TFT 4:3 (1600x1200)
Meg van egy szuper (meseszép) tápom, aminek folyton elfelejtem a nevét pedig már kétszer is beszúrtam ide a topikba. A lényeg, hogy szörnyen márkás és tényleg gyönyörû ;-) (420W-os, de erre tényleg képes)
Na meg az ezer éves Pioner dvd olvasóm (otthon nincs íróra szükségem) ami hatalmas elõnye, hogy még a DL-es DVD-ket is 2 mp alatt beolvassa ezért nem vagyok hajlandó megválni tõle.
Cserébe, most hazaugrok, s hozok Nektek valami finomságot, angolosan: exclusive...
Dungeon Siege: Legends of Aranna (3CD)
The Witcher HUN
Jade Empire HUN
Az elsõ játékot kifejezetten a NÉP kérésére szerezném be, magyarítás végett - torrentrõl jön is, már egy hete, ~2-5 kb/s, lopva, itt a könyvtárban feltett klienssel 😊)) -, ezer évig tart, mire letölti...
A többit szigorúan magáncélú megtekintésre keresem széles e neten... 😊))
Régi-új szerverünkhöz kaptam hozzáférést.
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
De most szerinted elromlott fizikailag a hangkártya?
Szerintem nem. Délután újrarakom mégis XP-t, még úgy se fejeztem be teljesen, mert nem volt idõm.
De most tuti XP + frissítés + alapdriverek után leghostolom!
[merlinw.org]
Hallgassátok már meg: Hallgass meg!!!
Ez miért lehet? Tuti elõször jó volt, csak miután más drivert raktam fel, már rossz. Hiába pucolok mindent és rakom fel a szokásos drivert.
Legalább kifizették?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,