• kirol
    Múlt héten rádöbbentem, milyen egy veszélyes világban élünk.

1. Utazok buszon, persze tömeg van. Állóhely is csak éppenhogy volt. Egyszer csak rám szól egy idős néni, hogy üljek le a mellette lévő ablak melletti ülésbe, mert már nem foglalja. Erre én gyanútlanul leültem. Erre végig egész úton nyomta a sódert, én meg ugye már nem tudtam kimenekülni, mert belül ültem. Szóval király egy út volt. A legviccesebb az volt, amikor azt mondta, hogy "Egy vénasszony" szólt neki, hogy milyen már az, hogy foglalja a helyet. Közben meg ő is volt vagy 75 éves.

2. Este megyek haza a közvilágítás szürke homályában. Egyszer csak észreveszek egy fehér mozgó valamit. Hát egy kiscica volt, aki rám nézett, majd elkezdett felém szaladni, majd kb. 0,5 m-re megállt, rámnyávogott és a latyakban a hátán átfordult a szinte világító hófehér bundájával. Majd csak nézett. Ma reggel, meg pont a múltkori tetthellyel szemben álltam a buszmegállóban. Erre látom ott a cica szemben. Ott lapult, látta, hogy jön 2 ártatlan járókelő. Miután elmentek előtte, felugrott a lépcsőre, lapult egyet, majd a 2 járókelő után szaladt, de valami haláli volt a mozgása. Majd amikor utolérte őket átfutott előttünk. Majdnem ráléptek szegényre. Szóval visszaeső járókelő zaklató a cica! :D