• csgj
    Hát, nem hiszem, hogy annyira ismersz te engem, hogy ilyen sok mindent ilyen könnyedén el tudj rólam mondani -.- Egyrészt, tudom, hogy kell leszedni a gép oldalát, a tápot is ki tudom cserélni... És egyébként sosem volt senki, akitől tanulni tudtam volna a "gépek rejtelmeit". Mindent csak úgy próbálgattam :D Pénzem tényleg nincs (a családnak se nagyon, ez nem titok, és nem is szégyenlem)... De az, hogy nincs angol tudásom.. ehh.. ezt honnan veszed?! Több, mint 11 éve tanulom az angolt :D Jó-jó, decemberben akarom letenni a középfokú nyelvvizsgát, de már megtehettem volna régebben is. Emelt angol osztályba járok, 4-esnél nem voltam rosszabb angolból. Nem akarom fényezni magam, mert az angolban sem vagyok kiemelkedően jó :D, de azért az nem tetszett, hogy így semmi információ nélkül kijelentetted rólam, hogy nincs angoltudásom -.-

BTW, nagyon idegesítő tud lenni, amikor a nagyon kocka emberek (akik tényleg sok gépes dologhoz értenek) totál lenéznek. Mert ez így van. Ha valaki nem ért olyanhoz, amihez ti igen, akkor rögtön hülyének nézitek. Beszélgessünk személyesen, aztán kiderül, hogy ki milyen ember valójában... :P (jah, és senkivel sincs harag, csak ezt most le kellett írnom)