• takysoft
    Az egér a számítógép legfontosabb része. Erre a kézműtétem után jöttem rá:D bár a csuklóműtétem nem köthető az számítógéphez, erre adok a legtöbbet...
    a második meg a monitor. a csukóm meg a szemem sokkal többet számít nekem, mint akármilyen teljesítmény.
    Monitortémában nem vagyok nagyon igényes csak erősen anti-CRT.. majd 8 évig használtam CRT monitort, megváltás volt a TFT... (ezt bámulhatom akár 15 órán át, akkor se fáj a fejem:D)

Egérből Logitech párti vagyok. Bár a Microsoft egerek se rosszak. De inkább Logi:D A világ legkényelmesebb egerei.
    Nekem egy G5-öm van, de olyat már nem kapni(csak az új G5-öst, ami viszont drága). Ha most kéne egeret vennek, akkor Mx518-ast vennék. 8ezer forint 1600dpi, és (állítólag) az is nagyon kényelmes.
    állítólag a cordless egeri is jók(haverom szerint), bár én inkább madzagosakat szeretem:D

Az ideális billentyűzetet még nem találtam meg. Most egy Revoltec Lightboard-om van... nagyon meg vagyok vele elégedve, mert világít a sötétben... nem, nem vagyok gépíró, jó látni mi hol van:D
    Nem tudom mennyibe kerül, mert karácsonyi ajándék volt barátnőmtől.