The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Most egy volt középiskolai osztálytársamnál lakom - átmenetileg - neki van netje... így tudok néha tombolni a virtuális világban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Téged is látni?😊

[merlinw.org]

MerlinW
vsftpd-t használom (ketteskén is), nem volt még vele ilyen problémám.

[merlinw.org]

MerlinW
Váá mekkora Broken Sword fõszereplõ lenne😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A ToSC az kifejezetten angol nyelvterületre (UK) készült, az elsõ rész és az azt követõ részek (2. és kieg) már (és) International kiadások voltak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm, ezt jó tudni. Bár valami hibát csak kellett valakinek vétenie, ha az elsõ kiadás nem problémázik.
IMYke2.0.0.0
Ugyanígy kell tenni a Planescape Torment telepítésekor is.

IMYke2.0.0.0
Csak a telepítése idejére kell módosítani a régió beállítást ANGOLRA.

Axon
A szerveren levõ AGON az csak angol nyelvû?

Axon
Nekem is feltünt ez az info a termékleírásban.

Jut eszembe, lenne egy kérdésem, mely az ajándékhoz kapcsolódik. Igaz az, hogy a Tales of the Sword Coast kieg nem megy magyatr nyelvû XP-vel? Mert így "hirdetik ezt a pakkot, amit már csak azért is csodálnék, mert a régi UK kiadásnak nincs vele semmi problémája.
Axon
MerlinW: Nem tudsz olyan ftp szerver programot, ami tudja kezelni a 2 gigánál nagyobb fileokat is? Én a proftp és a pureftp-t szoktam használni, de azoknál problémás a 2 gigás mérethatár. Feltölteni még engedi is a file-t (sõt lehúzni is), de a letöltött file minden esetben hibás.

Axon
hajaj... csikóéveink ;-)

MerlinW
Hajaj😊 Legklasszabb emlélek 20-25 között vannak általában😊 Ahogy barátaimmal kiötlött szólás szól: "Haverok, buli, bula, gyúrás" 😊

[merlinw.org]

serito
Vannak szép emlékeim abbol a korbol.....

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Bagoly<#idiota>

[merlinw.org]

Axon
Vén trotty... ;-)

takysoft
köszönöm mindenkinek. 23 éves lettem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
Éppen kérdezni akartam a Jack Keane-rol, h lehet-e valahol magyar feliratot szerezni hozza, mikor a JK topicban olvastam, h szornyu lett a "magyaritas".
Kivel csináltatják ezek a magyarítást, mert csak szégyent hoz azokra, akik valaha is normalis magyarítást készítettek.
Tegnap reggel elromlott a tápom... :S Elég brutális hangja volt a gépnek, úgyhogy azonnal le is kapcsoltam 😛 Szinte biztos voltam benne, hogy a tápegység robbant le egy kicsit... Aznap így aztán nem gépeztem. Legalább más, értelmes dolgokat is csináltam tegnap... 😄 Igazán a regényírás miatt voltam mérges a gépre, mert tegnap kellett volna írnom. De ma cseréltek nekem tápot, ugyanolyan 300 wattosat. Aki beszerelte (überrendes ember <#eljen>) azt mondta, hogy simán elbírja a 300 wattos táp a gépemet... (nesztek nektek, ennyit a tápvitáról 😛) Csak sokat nyüstöltem. De 3 évig bírta! Itt, a poros emeletesházban, sztem ez is számít.
moonster
Összekevertem valamit! Bocs.
<#falbav>
kirol
Én nem tudom, nekem fogalmam sincs mirõl beszél.<#conf>

MerlinW
Milyen szerverre? <#pardon1>

[merlinw.org]

moonster
Egerekrõl!
Nekem egy Genius ERGO 525 laser van. sok gomb, amibol nem hasznalok sokat, de a lézer pontossága nagyon észrevehetõ. AMit talán használok rajta, az az oldalán lévõ felbontást állító gombocska. kis felbontásnál gyorsabban mozog, nagy felbontásnál meg lassabban.
Tegnap elõtt szerencsésen ráborítottam teámat...éjszaka a radiátoron és mûködik tovább. Ami fontos az egérnél, sztem az az alátét. Optikai, lézer, fontos, h lehetõleg egyszínû legyen, akkor a fény visszaverõdése minden pontján azonos.
Elõtte Microsoft volt, optikai. 6 évig. Semmi baja nem volt, csak rámjött, h szertnék lézeres egeret. A rágit munkahelyemen használom, mert ott ratyik voltak.
Szal ennyit egérrõl.
Ezek a magyar kalandok mikor kerülnek fel szerverre, ha felkerülnek?

kirol
Meg a magyar Art of Murder -al se!

Ez mind jó lenne! 😊

Axon
Ha már a magyar nyelvû Jack Keane-nél járunk, akkor megjegyezném, hogy megjelent két újabb magyar nyelvû kaland:

Nyaraló gyilkosok
Sherlock Holmes versus Arsene Lupin

Ha ezeket látjátok valahol, akkor ne habozzatok :-)

Axon
Boldog szülinapot!

Az ilyen kislányt pedig megbecsülni ám! ;-)

Axon
Köszönet mindkettõért!
Hétfõn el is kezdem lehúzni õket.

Axon
Sajnos a betegség miatt errõl lecsúsztam :-(

Axon
Na egy bõ hetes influenza elleni kûzdelem után végre itt vagyok ismét. Látom, hogy azóta 79 új beírás született, aminek most neki is állok a végigolvasásának.

Isten éltessen! <#taps>

Hogy védjem a nem márkás egér használókat, nekem pl. Mercury egerem van. Nagyon jó kis 5 gombos egérke, immár több mint 6 éve szolgál és eddig gondom nem volt vele. Most van olyasmi, hogy a görgõ picit elkopott, így érzékenyebb, de csak hosszú szövegek görgetésénél tûnik fel, egyébként nem idegesít.<#nyes>

kirol
Tudja valaki, hogy ez a hiba Orthos-ban mit jelent?
Ezt csinálja az új RAM-om.

FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 6 minutes 36 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted.

kirol
Boldog Szülinapot!

trmn
Isten éltessen ! Hányadik is?

Boldog szülinapot! Forgotten Realms: Baldur's Gate boxset, nagyon faxa! <#eljen>
Isten éltessen sokáig!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy látszik, kis híján egy napon születtünk 😊
Randal
takysoft: Nekem eddig Genius meg a4tech egerem volt/van és meg vagyok/voltam velük elégedve.

A Genius az még golyós volt és húzta 3-4 évig, aztán mikor behalt vettem egy vezetéknélküli a4techet 8000-ért, azóta azt ahsználom és elemet se cseréltem benne mert ugye tölthetõ😊

Apámnak meg tesómnak a laptopokhoz tescós/corás/stb... egér van, tökéletesen megfelel és 2-300 forintért nem rohangáltatom õket jobbra-balra vagy váratom õket 1 hétig, emrthogy veszek Bp-n olcsóé.

Egyébként Boldog Szülinapot és grat az ajándékhoz😊

moonster
Boldog Szulinapot!

Elvenni, minél hamarabb! Reméljük megtartja a jó szakását az idõ
serito
Szép ajándék!! Most már el kell venned a barátnõdet!!
Isten éltessen születésnapodra!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Köszi és Boldog Szülinapot!

[merlinw.org]

takysoft
Áááá, mit kaptam szülinapomra!!!!

A menyasszonyom egy istennõ😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
ja a Feeble Files felért.
lehet szedni

takysoft
nem kötözködni akartam, csak rossz nézni, hogy szórod a pénzed.
nem fán terem, hogy így osztogasd....

kirol
Így van, mindenki azt vesz amit akar, és amire pénze van.
Én már 2006 nyarától veszem az LCD tévémet, de még mindig nem sikerült annyi zsét félrerakni rá. Amit kinéztem, már százszor elavult. 😊

Kaposvár, de csak egy kattintásba kerülne a logómnál 😊 Serito: 1300 volt. És halálosan elegem van a csodálatosan értelmes, magyarázó hozzászólásaitokból. Nem vagyok hardcore gépes, éppen ezért nem is érdekel olyan komolyan a téma, hogy a legmárkásabb, legstrapabíróbb kis cuccokat vegyem meg a gépemhez, annyi pénzbõl, ami nekem nincs is. Borzalmas amit mûveltek! Nekem ez így jó, ahogy csinálom! Ismerek amúgy más gépes üzletet, ahol tintapatront szoktam venni, mert ott olcsóbb, mint a teszkóban. De az akkor zárva volt. Másnapra meg nem tudtam várni, mert volt pár intézni való ügyem a gépnél, és most nem játékra gondolok.
Ennyi, remélem érthetõ volt, és nem kapok "mekkora bolond vagy te CSGJ" hsz-eket, köszönöm, jó éjt! 😊
serito
" keeek n neked valami jó boltot a környéken"
Ha ez nem elírás akkor nagyon Vas megyeiesen "hangzott".
Ha mégis elírtad akkor bocsi, nem csipkelõdni akartam.

csgj:
Mit fizettél ezért a "csodáért"? Mert ha többet mint 500,-Ft akkor már sok volt érte!!!

takysoft
tudni kell, hogy mi a "márka". Samsung hatalmas név, ha mondjuk LCD panelrõl vagy winyóról van szó. de optikai egerek piacán nulla.

sejtettem amúgy, hogy inkább veszel valami alkategóriás(a4tech,genius, azokból is az olcsóbb) egeret....

de, hogy képes vagy számítástechnikai alkatrészt a teszkóban venni... rettenetes.
ilyeneket elkerülendõ legközelebb: hol laksz te? keeek n neked valami jó boltot a környéken😄
(tudom, régebben már mondtad, de hadd ne kelljen visszaolvasnom, mert régen volt már...)

(azon meg nem kell csodálkozni, hogy a teszkóban minden kütyü dupla annyia kerül.... a teszkó élelmizerbolt. annak nagyon jó. szoktam még ott venni konyhai cuccokat is, mert arra nem vagyok igényes(jó az ócsó, mert keveset fõzök, de ettõl még hulladék cuccokat adnak. pl teszkós szendvicssütõrõl 2 hónap után lejött a festés... bele a szendvicsbe persze......(most már nincs rajta egyáltalán, így használható) mindenesetre eektronikát hagyd meg inkább szaküzletekre. mert egyébként sokat fizetsz, vagy vacakot kapsz.

szal, merre lax te?(város elég, nem kell a pontos címed😄)

Technika, jah, ez volt a legolcsóbb 😛 Erre volt pénzem. De hát vmilyet muszáj volt vennem, borzalmasan "mûködött" az elõzõ Samsung egerem... Eddig amúgy mindig márkás egereim voltak, mégis tök hamar annyi lett nekik. Lehet, hogy ennek még hamarabb vége lesz, de ez van... Amúgy jó a fogása, az anyaga, jól néz ki, és jól mozog.
MerlinW
Köszönöm szépen😊

[merlinw.org]

kirol
És ebbe nem lehet belerakni az angol feliratot?
De ez akkor is érdekes, még be sem fejezték a játékot, most halasztották el megint. Akkor ez csak valami beta, nem?