• Axon
    Az egyik játékkal van egy kis gondom, de a topikjába nem akarok írni mert úgy is csak szövegelnek.
    A COD első részének kiegészítőjéről van szó, az United Offenzive-ról.
    Mivel nagyon ritkán fps-ezek, így nem ritka, hogy 3-4 év alatt tolok egyet végig. Ez engem nem zavar különösebben.
    A problémám. Amikor elkezdtem még egy jóval régebbi géppel, akkor max. grafikán és szépen ment a játék semmi szaggatás nem volt. Az előző (tegnapi) gépemmel elindítottam néhány hete és kegyetlenül beszaggatott a játék. Többször is próbáltam, de nem értettem miért szaggat. Tegnap ismét elindítottam az új (bika) konfigon, amin már egyáltalán nem szabadna szaggatnia egy ilyen régi játéknak, de ismét ugyan-úgy szaggatott. Nem tudok rájönni miért.
    A játéknak 1.5-ös a legújabb patch-e, de nekem még az 1.4-es van fent, ettől függetlenül nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mivel már az 1.0-ás sem szaggatott régebben. Friss a telepítésem, minden driver új, így ez sem lehet hiba. Tegnap ennél jóval erőforrás igényesebb játékokat is elindítottam maximális grafikán és még csak melegedni sem kezdett a rendszer, nem hogy szaggatott volna.
    Van tippetek?