• Axon
    Hazahoztam a monitorom. Bár ezt a szimpla szót használni, hogy "monitor", ennél a csodánál szinte már-már istengyalázás számba megy.
    Már az is katartikus élmény volt, ahogy kivettem a dobozból és öcsémmel együtt csodálni kezdtük.
    Azután bedugtuk a gépbe és bekapcsoltuk. Először kezdtem érezni, hogy tényleg történt egy századváltás és ez már tényleg a 21. század.
    Bedugod és működik. Nincs képernyő állítgatás, széthúzgálás a sarkok felé, mindenféle finomhangolás. Ugyan! Rögtön pengeélesen jött minden a létező legjobb színtartományban. Rögtön elindítottunk néhány színes csodát, hogy lássuk a különbségeket. Igazából csakis szuperlatívuszokban tudnék beszélni a képről, de ezt nem teszem. Úgysem tudnám visszaadni az élményt. Kipróbáltam egy filmen is az is tökéletes volt. A borítása gyönyörű ezüst fém és hihetetlenül vékony a szélein. Maga az egész készülék sem vastag. Ami meglepett az a tömege volt, nem olyan pehely könnyű mint ahogy abban a bizonyos reklámban a szupermodel leányka könnyedén lóbálja a lépcsőn felmenet, miközben két munkás nyögve cipel lefele egy hagyományos tv-t.
    Mindegy, azért az előzőhöz képest még így is töredéke a tömege. Majd megszakadtam, amíg az emeletről lecipeltem a régi dögnehéz hagyományos 19 colos monitoromat.
    Igazából erről többet mondani nem tudok, esetleg ha kérdésetek van szívesen válaszolok.