• kirol
    Jaj, elegem van a PC-ből. Hihetetlen.

Most az Audigy 2-m hülyült be. És most pár napos az XP.
    Elkezdett pattogni a hang mint állat, most meg már vége, mert uninstallálni se lehet, mert a telepítője meghülyült, driver cleanerrel se lehet lepucolni, mert ha újrarakom fájlokat hiányol a ******, amikor most rakja fel, akkor mi a f@szt hiányol, miért nem rakja fel ha már most telepíti? És a telepítő végén kifagy, így regeditben nem ír a végén, és nem működik. *************

Most az integráltat kipróbálom, még úgyse használtam ilyen HD audiót.

Csak arra megy el a rengeteg idő, hogy állandóan vacakol valami.

Viszont a TV-s gépre lent ráraktam Tunguska 2-t, amin Vista van. Hát nem lehet rá felrakni, mert a video.spr -t vagy mit hibásan teszi fel, de átmásoltam az XP-set így még azon a gépemen is futott az integrál VGA-val.

És ami a jó, hogy akár FULL HD-ben is lehet játszani, de mivel az enyém csak 720p-s, így abban játszottam. Ez már egy + pont, hogy végre lehet állítgatni a felbontást.

Még sose játszottam 94 cm-en, de valami iszonyat állat. :)
    Szépen lefeküdtem a kanapéra és nyomtam kicsit. Már csak ezért is jó a rádiós egér. És jó lett ez a 2. rész szerintem.

Va van valakinek ötlete, hogyan tudnám totálisan letörölni a creative cuccokat az szóljon. Pár nap után nem teszek új XP-t fel, mert nincs időm rá.