csgj#24699
Aha... nemtom honnan veszed, hogy fel fogom tölteni. Fent volt már, nem? Csak angolul persze. Az én netemmel meg mint írtam már, egy hétig tartana feltenni. Jah, és azt se tom, hogy kéne. A hűtőm belehalt 3 nap állandó működésbe. (Codegen vacak) És nemtok újat venni, mert éppen a Mass Effect-et fogom megvenni (meg is rendeltem tegnap). És nem anyuka meg apuka pénze. Eladogattam dolgokat (dolgozni nyilván nem tudtam, suli volt)... És nem kifogásokat keresek, hanem megpróbálom megértetni veletek, hogy miért nem tudom feltölteni nektek a bazinagy méretű játékot. Mert van jó pár oka! És tudom, hogy úgy látszik, hogy nem szép dolog... mert, hogy felvettetek a "klubba". De őszintén szólva már rég nem is használom. Már csak azért sem, mert nem érdemlem meg xD De tényleg. Szóval ki is tilthattok akár. Sajnálom igazán, de ha gyors feltöltésem lenne, akkor máris más lenne a helyzet. Amúgy a magyar verzióhoz kell DVD (azt mondják akik megvették), szóval kell vmelyik crack. És hát akár lehet, hogy attól a felirat is újra angol lesz. Persze ez utána kiderülne, miután feltettem, és leszedtétek. Ehhh...Hát bocsi, van egy kis lelkiismeretfurdalásom miatta, de lássátok be, hogy így nem lehet vállalni.