• MerlinW
    Ha még lehet kapni akkor 4-5 ezernél nem lehet több, de szerintem már csak bontóban kapsz használtan. 2.6-os cerkánál majdnem kétszer gyorsabb a 3.2 prescott, de ez nem sokat jelent.

Nekem mai napig 3Ghz Prescott-om van 2GB memóval, GF6600-al. (munkára tökéletes)
    Viszont a mai napig az összes játék vígan megy igaz, az újabbak csak low-custom beállításokkal. De mint azt mr tudjátok és magasról teszek a grafikára. Mellesleg a GRID low-mediumon is úgy néz ki hogy elcseppen a nyálam tőle:) ( lehet mert nem vagyok hozzászokva?:) )

Mass Effect is low-medium beállításokkal szalad, még pont játszható minőségben.

A mai játékok újításait tulajdonképpen elbírják a 2-3 éves processzorok. Ami terheli a vasat az az effektek tömege (post processing, shader-ek, mipmap, bloom, motion blur, AA, stb).
    A legujabb játékokkal is el lehet játsztani tök jól 1024 vagy 1280-as felbontásban effektek kikapcsolása mellett. Sőt, még 4-8x anisotropy is belefér. Még a Crysis is vígan futott 1024-ben egy kis ini tuninggal.

Minden csak igény és pénz kérdése.