véleményem szerint:
Bár az MSI oldalán konkrét cpu support listet nem találtam, igencsak elképzelhetetlennek tartom, hogy lehet még kapni olyan procit, ami abba belemegy. őszintén szólva.... egymapgos procikat alapjában véve nem angyon kapni már.
egy 9600-as radeonért nem fogsz pénzt kapni. legalábbis nagy idiótát kell keresni, aki fizet érte.
AGP-s 2600-ast venni nagy hiba volt, ezt már akkor is mondtam. maga a kártya lenne elég erős a Mass Effect-hez, de a DDR1-es memóraiszerkezet meg a régi alaplap miatt az egész nem ér semmit.
a 2.8-as celeron mellett meg csoda ha egyáltalán fut valami. nekem 5200+ os procimmal 100%-os a prociterheltségem Mass Effectben.
ugyanazt tudom javasolni, mint anno: add el a géped, és vegyél újat.
alaplap 8-9 körül, normális proci 12-13 ezer(legalább egy athlon x2 64 4200+ kéne), 2x1 giga memória 8 ezer fele.
PCIe videokari meg 20 körül egy normálisabb. ez egyben cirka 40. (vinyó meg ház, egyebek maradhatnak). ha a régi konfiért kapnál egy 20-25-öt(talán összejöhet, mert a videokari nem olyan gyenge), akkor már majdnem megvagy a te 13 ezreddel.
Mass Effectet meg játszod warezba:D De legalább gyönyörű lesz:D
A szemgyilkoló CRT monitorodról már nem is beszélve.... nincs neked pénzed most játékokra szerintem.