-
Zóanagyvarázsló #24298 de hogy 640x480-nál lényegesen sebb, az tutibiztos. vagy valami elég ótvar TV szolgáltatód van.
Vagy rosszul tudod, de próbálod megmagyarázni.
Itt például megtalálhatod az analóg műsorszórás szabványát is. Kérlek jelezd, melyik magyar szolgáltató segítéségével tudnám ennél nagyobb felbontásban élvezni az RTL Klub F1-es közvetítéseit - analóg sugárzással! ;)
mert nem a teszkóban kell nézegetni őket, ahol rákötik a tv-re a szar analóg jelet, amit erősítés nélkül húztak ki a teszkóba a város szélére:D
menj el egy plázába, nézz be egy panasonic boltba... ott rá van kötve szép HD film:D tetszeni fog.
Mellesleg egyáltalán nem a Tescóban nézegettem a tévéket, hanem többek között márkaboltban is,de elképzelhető, hogy nem teljesen valós képet kaptam (talán szét is húzták a képet, de a pixelek akkor is nagyon erősen rémlenek), majd egyszer még szétnézek - de a plázától eltekintenék. Azt azért hozzátenném, hogy annyira "gyenge" volt a jel, hogy a CRT készülékeken nem láttam minőségromlást... A HD felbontás szépségét viszont egy szóval nem vitattam, nem is ez a vita tárgya.
akkor mivel is van a gond? konkrétan a TV méretével? hát ha nem tetszik a nagy tv, vegyél kisebbet:D (bár aki megteheti, inkább "állítsa" a távolságot.)
Nem játszik, mert egyrészt át kellene szervezni a szobát, másrészt nem látok túl jól messzire. Ha pedig ekkora szervezést igényelne, az megint nem éppen előnynek számítana.
a nagy felbontás meg megint eleve jobb, mint a kicsi. akármilyen is a jel(analóg digitális), nagyobb felbontáson szebb
Pixelesebb lesz. Ez olyan szintű axióma, mint hogy a háromszögnek három oldala van. Ilyen alapvető dolgokat tényleg nem kellene vita tárgyáva tenni.
Nem a 16:9-cel van bajom. Tényleg jobb. Nem is a HD felbontásokkal, készülékekkel. Arról is meg vagyok győződve, hogy a pár éve látott tapsztalataimon frissíteni kellene, de egy olyan dologról vitatkozunk, mely közismert, cikkekben is kitérnek rá (persze ezek is tévedhetnek, de te is...), így talán nem kellene csípőből az ellenkezőjét magyarázni. Engem egyetlen szempont vezérelt az észrevételem megosztásakor, az pedig az, hogy számomra miért nem időszerű egy ilyen készülék megvásárlása. Analóg sugárzású jelhez fölösleges, inkább árt, konzolom nincsen, Blu-ray lejátszóm sincsen, PC-t sem tervezek egyelőre rákötni. Na meg pénzem sincs rá, 30k fölött én már mindent a luxuskiadás kategóriájába sorolok :)
Remélem így már érthető vagyok.