Naszóval. Látom kicsit belemelegedtetek a fogyasztók jogairól szóló vitába. Általában keményen ki szoktam állni a jogaimért, annyira, hogy kétszer majdnem verekedés is lett két kisebb számtekboltban a "jogaim" érvényesítésekor.
A mostani helyzeten viszont történt egy csavar. Említettem, hogy otthon - bár 1 óra 20 perc alatt - felmet a Runaway 2, bár egyszer hibát jelzett 1 file-nál, de egy ismét gomb lenyomására, már tudta olvasni. Nos szombaton ismét betettem otthon a Runaway 2 dvd-t és nyomtam egy sima másolást a vinyóra. Mondanom sem kell, hogy tökéletesen leolvasta az egész dvd-t hiba nélkül és még 1 óra 20 perc sem kellett neki.
Természetesen a dvd-vel valami gond van, hiszen a melóhelyen két új dvd olvasó (az egyik 2 hónapos, a másik valamivel több mint 1 éves) sem tudta olvasni róla ugyanazt a 30 filet.
Otthon nekem egy régi Pioner dvd olvasóm van, mivel egyrészt sosem kellett még írnom semmit, másrészt eszméletlenül gyors. Egy dvd íróba betett lemezt egy csomó ideig "felismerget" egy mai író, míg az én kis dvd olvasóm pillanatok alatt felpörgeti a dvd-t vagy cd-t és rögtön olvasható is.
Kicsit hosszú lére eresztettem, de a lényeg az, hogy ma hazaviszem a Taky által belinkelt Alcoholt és készítek belőle egy védelmet tartalmazó dvd képet és azt majd feltolom a ketteskére.