The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mozesapo
Nincs gond, csak érdekel, hogy az airborne-nak, codnak, stb. mi köze a topik címéhez. Nem lenne egyszerübb nyitni egyet, ahol arról dumáltok amirõl akartok? Netán erre téved valaki, aki szeretne infókhoz jutni errõl a játékról, és mit olvas? Végigvittem az Airborne-t, stb...
Röhej, de mit várjon az ember 1x évesektõl.

kirol
Szedjünk tagdíjat!<#vigyor>

Lord Myn
Jó, az tény hogy "kivülrõl" nem látszik, hogy ez egy klub, de hát egyébként is zártkörû... 😉

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
PS3 emulátor??? Az érdekes lenne... Vagy olyan ütõs PC-d van, hogy egy 3 magos, 2.4 GHz-es XDR RAM-os rendszert le tud emulálni? Még a PS2 emu is elég gyerekcipõben jár és bika gép kell hozzá, majd olyan 10 év múlva talán már lesz PS3 emulátor.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Igazad van... én is ezt akartam ám írni, csak nem tudtam jól megfogalmazni. 😛
kirol
Hát én nem kiabálnám el. 11-én jön a CoD demo.
Az utóbbi videók alapján elég jónak tûnik. Eleinte nekem is hasonló volt a véleményem (Battlefield téma) de kicsit már megváltozott ez a nézetem.

NA VIP -mailt nem ismer senki?

Ja és a web-es felület készítése továbbra is érdekelne! Aki itt (szerverét) csinálta, igazán elmondhatná!!!

Nos sztem nem az év FPS-e mert ha nyomtad a Bioshock-ot, hát az simán veri. De tény, hogy utánna ott van a második helyen. Bár tényleg nem annyira interaktív mint amennyire azt írták, meg pl. sztem a CoD még ma is simán veri ebben. Hiába a grafika, effektek meg ejtõernyõ. Akkora szabadságérzet mint a CoD-ban volt (holott tök lineáris az egész, mármint csak egy útvonalon mehetsz) ... hát az nincs benne. Mikor a CoD-ban láttad, hogy messzirõl jön a tank, vagy ugranak át a falakon a katonák. Attól hogy te nem mehettél oda még nagyon ütõsen meg volt oldva. Múltkor a MediaMarkt-ban sikerült kipróbálnom a CoD 3-at PS3-ra. Grafika nem valami csúcs, de az élmény ott is nagyon megvan. Nincs vmi PS3 emulátor véletlenül, hogy lehetne CoD3azni PC-n? <#hehe> Ja és a 4-es úgy lett kaka ahogy van. Hamarabb hasonlít vmi Battlefield 2-re vagy vmi Delta Force-ra mint CoD-ra.<#szomoru1>

takysoft
Ehhez annyit fûznék hozzá, hogy tlnyleg nics leírva sehova se, hogy miról is van itt szó. Aki benéz ide, tényleg ezt látja elõször.. talán bele lehetne illeszten a bannerba, hogy TLJ-s és kalandjátokos, és baráti fórum...

a "kéretik a házigazdam takarítson" télleg durva...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Elõször talán tudni kéne azt, amit Lord Myn leírt neked, és akkor nem szólnál be nekünk ilyen "kedves" szöveggel... Legközelebb járj utána a dolgoknak (ha már úgyis megnézted azt a 100 oldalt 😛) ! De egyébként semmi baj, én megbocsátok 😊
Örülünk hogy tetszik a topik <#kuss>
MerlinW
Köszönjük a hozzászólást, illetve köszönjük, abszolut jól érezzük magunkat így. Amit nem tartok ideillõnek, törölni szoktam. Tehetek még valamit érted?

[merlinw.org]

Lord Myn
Ja, nem rossz játék, csak nem nagyon látom a fejlõdést a Call of Duty 2-hez képest, a környezet meg nagyon nem interaktív. Ha nem valamelyik kalandot nyomom, hanem valami "pihentetõ" akcióra vágyom, akkor most a Stranglehold-ot nyomom, nem egy IQ-betyár játék, de tetszenek a filmszerû kamerabeállítások és a porrá rombolható környezet.

Lord Myn
Ezt már párszor leírtuk, de legyen meg n+1-szer is: Ez nem kizárólag a TLJ játékról szóló topik, hanem egy TLJ nevû kalandjátékos baráti kör vagy ha jobban tetszik klub. Itt szinte mindenrõl (bizonyos kereteken belül) lehet társalogni, de fõleg kalandjátékokról. TLJ fórumnak indult ez lett belõle, ha nem tetszik nem kell látogatni...

kirol
Köszönjük a szakszerû hsz-t.

mozesapo
Nagyon jó ez a topik. Az utolsó 100 oldalon jóformán semmi sincs a játékkal kapcsolatban. Kéretik a házigazda, hogy takarítson.

Axon
Végigtoltam az Airborne-t. Számomra ez lett az év fps-e, már csak azért is, mert az utolsó fps amit végigtoltam, az a Call of Duty volt egymillió évvel ezeleõtt.

kirol
Valaki nem ismerõs a VIP Mail rendszerben?
Hogyan tudom az oda beérkezõ leveleket több címre továbbítani?

Mert olyan feltétel van, hogy ha X van, akkor lesz Y cselekmény.
De a mailcímeket hiába írom be vesszõvel elválasztva, kiírja, hogy hiba van. De hogy mi, azt nem. Pontosvesszõ se jó neki.
A HELP-ben meg nem találtam erre választ, pedig megnéztem.

takysoft
Van amúgy Dreamfall topic is ha érdekel

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
készül hozzá, de még szinte el se kezdték. 3%-on áll a projekt... (hát 1-2 hete mintha még csak 1% lett volna, de fene tudja...

takysoft
ezen a dreamfall topicban sokat vitáztunk...
én amellett vagyok, hogy a Dreamfall egy játék a TLJ világában... nem egészen folytatás, mert teljesen más stílusa van.(sõtétebb, szomorúbb)

lehet ezzel nem egyetérteni, de akkor is elmodnom... (nem kell féreinformálni az újakat... hallják mindkét álláspontot.. majd õk eldöntik).

doncarlos
a dreamfall-hoz nem készül magyarítás?

doncarlos
thanx

MerlinW
The Longest Journey az elsõ, a The Longest Journey: Dreamfall a második része a játéknak.

[merlinw.org]

doncarlos
Hali
Mi a különbség a The longest journey és a Dreamfall The longest journey
között?

Mert a The longest journey-hez van magyarítás, de a másikhoz nincs. Vagy a kettõ ua?

MerlinW
SM4-et.

[merlinw.org]

kirol
A 8800 GTS az SM mennyit tud?

MerlinW
Van még sok, de a most és jövõben megjelenõ játékok majdnem mind támogatják. Sõt a "DX10" ill DX10.1-re optimalizált cumók SM4, ill DX10.1 esetében SM4.1-et (is) fognak majd használni.

[merlinw.org]

Mondok többet is: Splinter Cell Double Agent, Rainbow Six Vegas, Lost Planet, Medal of honor Airborne, Bioshock, Spiderman 3, Jericho demo 😛, Stranglehold... és lehet, hogy még kihagytam vmit.
takysoft
"sok"??? kettõt mondj😄

kirol
Hát remélem. 😊

kirol
5-én meg németül. Elvileg.

Ha minden jól alakul, kb 2 hét múlva megveszem az új videókártyát... És akkor szépen bepótolhatom azt a sok sm 3.0-át igénylõ játékot 😛
Lord Myn
Nekem is ilyen van csak a 400-as típus (HD403LJ), szerintem jó választás volt.

Ez az Art of Murder - FBI Confidential is hamarosan kijön, vmikor november elején. Nagyon szép grafja van a képeken, amiket eddig láttam róla. De ez sem olyan egyedien szép, mint Benoit Sokal mûvei 😊 Ja, és most néztem, hogy valszeg csak október 26-án jön ki a Sinking Island.
Üdv újra körünkben<#alien2>

Egyébként a Sinking Island-nek október 4-én kellett volna megjelennie. Gondolom ez meg is történt, de csak franciául adták ki egyenlõre.

kirol
Csak fél tarebyte -os, de itt lent az aláírásban olvasható a típusa. 😊

Lord Myn
150 perc??? Mit vettél Terabyte-os vinyót? <#csodalk>

Vettem! 😊

Üdv minden ittlakónak!!!!<#lookaround>
Bocs, hogy egy darabig nem jelentkeztem, de volt elég elfoglaltságom.
Azért néha beleolvastam a topicba, de játszani nem nagyon volt/van idõm.
Nem értem ezt a Sinking Island-et... sehol semmi info eredeti, vagy tört megjelenésrõl, pedig már itt lenne az ideje 😞 Az Undercover meg sztem nem sikerült olyan túl jól. Nincs benne egyediség, amit a Sinking Island simán hozni fog sztem.
kirol
Na Ghost 12-vel tökéletes átment 3 napja a cucc az új vinyóra, azóta is tökéletes. Gondolom akkor lassan törölhetem az eredeti HDD-t, mert akkor már csak jó lesz.

Amúgy mivel lehet megnézni, hogy fizikailag jó e az új HDD?
Mert csak a sima formatálás kb. 150 percig tartott XP alatt.

Axon
Köszi! Pont most tettem fel a kérdést a topikjában is.
Ott már biztos nem kerestem volna, bár így utólag tényleg gyanus, hogy a katonák ott gugoltak egy ajtó elõtt, de azt gondoltam, hogy pihengetnek a fárasztó küldetés után.
Na este újra neki esek (vagy talán délután). Azt hittem már nincs sok hátra, de elmondásod alapján lesz még izzasztõ feladat.

Jah, erre utaltam akkor, mikor mondtam, hogy végigszaladgáltam én is az egész komplexumot <#buck> Ez egy idegesítõ dolog benne, mert sztem nagyon elcseszték. Lényeg, hogy abban a teremben, a tárgyalóterem vagy mifene ahol a katonáid csak megállnak az ajtóban ott van egy lift. Mivel elég sötét van ott, ezért szinte lehetetlen észrevenni. És is csak véletlenül találtam rá. Na szal be a liftbe, gomb megnyom és már lent is van a találkahelynél. Még aztán van húzós rész, mire megtaláltam merre kell menekülni. Lényeg, hogy van egy fényes kis alagút amelyen a huzal vezet végig, azon kell futni, majd leugrani.<#alien2>

Axon
A 6. küldetés kezdeti 5 feladatát megcsináltam. Számomra jóval könyebb volt mint az 5. küldetés. A 3 tüzérségi ágyút könnyen likvidáltam. Szerencsére a legerõsebb gránát is meg tudja õket semmisíteni. 2 löveget felrobbantottam, de a 3.-at, ami körül folyamatosan termelõdtek a németek, a gránáttal semmisítettem meg a németekkel együtt. Ezután a 4 db légvédelmi üteg következett, ami szintén nem volt túl nehéz és hármat felrobbantottam, majd a 4.-nél megjelent 2 feketeruhás elit katona géppuskával, így ide is gyorsan eldobtam egy nagyerejû gránátot, amit jól is tettem, mert rögtön meg is haltam, de szerencsére az ágyú felrobbant és kész lett ez a küldetés is.
Az 5 küldetés után jön az újabb, hogy csatlakozzak a többiekhez és egy tárgyaló teremig kell eljutni, aminek a végén szintén van egy feketeruhás.
Na akkor itt jön a problémám: Ezután megint kapunk egy új feladatot, hogy csatlakozzak a többiekhez a lõszerraktár alatt! Fogalmam sincs, hogy ez hol van. Már végig kolbászoltam vagy féltucatszor az egész pokoli tornyot. Az egyik helyen bele is futottam 2 db véletlenül ott maradt feketeruhás elit katonába. Meg is íjedtem rendesen, mivel már régóta nem számítottam ellenségre. Ezeket is sikerült likvidálnom, de a lõszer raktárat (és az alatta levõ részt) nem találom sehol.
Tudnátok segíteni?

Az utolsó a legnehezebb. A tetõn is elég bajos kinyírni a panzerschrek-eseket, de annál nagyobb kunszt az légvédelmi ágyûkra rárakni a bombát. Állandóan respawnolnak a németek ott és csak egy oldalról lehet megközelíteni. Segítõtársak meg nincsenek, mert azonnal kihalnak. Aztán nekem bent is sikerült elakadnom, mert nem tudtam hova kell menni, így vagy 4-5-ször végigszaladgáltam az összes emeletet mire rájöttem. Na és a vége az aztán tényleg durva. Egyedül vagy, menekülni kell és ezek a maszkos szuperkatonák is (ami már hülyeség benne) aprítanak.

Axon
Az Airbone-ban végigtoltam az 5. küldetést is, már csak a 6. van hátra. Az 5. igazi keménydió volt, hihetetlenül sokszor meghaltam. A mesterlövészek mindenhonnan ki tudtak lõni és már a feladást fontolgattam, amikor végre sikerült az egyik küldetést megcsinálnom, azt amikor 3 tigristankot fel kell robbantani a vonatokon. Ezután már nem rakta vissza az addig lelõtt mesterlövészeket és a tigrisek felõl sem nem jött ellenség, így már jóval könyebb volt haladni. Igazi mestermunka volt ezt a vasúti pályaudvaros pályát összerakni. Ezen a pályán élvezet lenne egy hatalmas multis meccset is lenyomni, szinte végtelen számú kombinációban lehetne egymást hentelni.
A 6. pályát éppen csak elindítottam és a landolás után 3 másodpercel már telibe is kapott vagy 2 rakéta (legalább <#vigyor0>). Gondolom ez a pálya is addig lesz rettentõen nehéz, amíg nem sikerül valamelyik feladatot megoldanom.

Axon
Na jó mostmár be lehet fejezni! :-)

Annyira nyálcsorgató az elõadás, hogy félek ebben a hónapban éhezni fog a család :-)

Szóval ha még valami extra dolgot akarnál közölni pda témában akkor: pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa (közben két tenyerem csattog a fülemen) <#kacsint>

Lord Myn
Ez így ebben a formában nem igaz, mert akkor lemarad a lényeg: az Audio-trackek. De mivel úgyis ScummVM alatt nyomja az ember, ezért érdemes átrakni 320kbps-es MP3-ba, így az egész ~ 120MB, ami mindjárt barátibb.

MerlinW
Jut eszembe, van PDA-ra DOSBox is...😊 A lehetõségek határtalanok😊

Utóirat: van natív Syberia is PDA-ra...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jó ez a 400 MB-os bin képfájl formátum loomnál ami tulajdonképpen 5MB😊
ISO-ban 20MB lenne😊

[merlinw.org]

Indítottam egyébként egy Undercover topicot... pár napja 😛 De eddig csak egy rövid üzenet jött azóta 😄 Ennyire nem érdekel senkit az a game? Pedig szép, és eddig egész jópofa volt... (még nem sokat tudtam tolni, mert ott az nwn2 kieg is)