The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röhej, de mit várjon az ember 1x évesektõl.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Az utóbbi videók alapján elég jónak tûnik. Eleinte nekem is hasonló volt a véleményem (Battlefield téma) de kicsit már megváltozott ez a nézetem.
NA VIP -mailt nem ismer senki?
Ja és a web-es felület készítése továbbra is érdekelne! Aki itt (szerverét) csinálta, igazán elmondhatná!!!
a "kéretik a házigazdam takarítson" télleg durva...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Hogyan tudom az oda beérkezõ leveleket több címre továbbítani?
Mert olyan feltétel van, hogy ha X van, akkor lesz Y cselekmény.
De a mailcímeket hiába írom be vesszõvel elválasztva, kiírja, hogy hiba van. De hogy mi, azt nem. Pontosvesszõ se jó neki.
A HELP-ben meg nem találtam erre választ, pedig megnéztem.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
én amellett vagyok, hogy a Dreamfall egy játék a TLJ világában... nem egészen folytatás, mert teljesen más stílusa van.(sõtétebb, szomorúbb)
lehet ezzel nem egyetérteni, de akkor is elmodnom... (nem kell féreinformálni az újakat... hallják mindkét álláspontot.. majd õk eldöntik).
[merlinw.org]
Mi a különbség a The longest journey és a Dreamfall The longest journey
között?
Mert a The longest journey-hez van magyarítás, de a másikhoz nincs. Vagy a kettõ ua?
[merlinw.org]
Egyébként a Sinking Island-nek október 4-én kellett volna megjelennie. Gondolom ez meg is történt, de csak franciául adták ki egyenlõre.
Üdv minden ittlakónak!!!!<#lookaround>#lookaround>
Bocs, hogy egy darabig nem jelentkeztem, de volt elég elfoglaltságom.
Azért néha beleolvastam a topicba, de játszani nem nagyon volt/van idõm.
Amúgy mivel lehet megnézni, hogy fizikailag jó e az új HDD?
Mert csak a sima formatálás kb. 150 percig tartott XP alatt.
Ott már biztos nem kerestem volna, bár így utólag tényleg gyanus, hogy a katonák ott gugoltak egy ajtó elõtt, de azt gondoltam, hogy pihengetnek a fárasztó küldetés után.
Na este újra neki esek (vagy talán délután). Azt hittem már nincs sok hátra, de elmondásod alapján lesz még izzasztõ feladat.
Az 5 küldetés után jön az újabb, hogy csatlakozzak a többiekhez és egy tárgyaló teremig kell eljutni, aminek a végén szintén van egy feketeruhás.
Na akkor itt jön a problémám: Ezután megint kapunk egy új feladatot, hogy csatlakozzak a többiekhez a lõszerraktár alatt! Fogalmam sincs, hogy ez hol van. Már végig kolbászoltam vagy féltucatszor az egész pokoli tornyot. Az egyik helyen bele is futottam 2 db véletlenül ott maradt feketeruhás elit katonába. Meg is íjedtem rendesen, mivel már régóta nem számítottam ellenségre. Ezeket is sikerült likvidálnom, de a lõszer raktárat (és az alatta levõ részt) nem találom sehol.
Tudnátok segíteni?
A 6. pályát éppen csak elindítottam és a landolás után 3 másodpercel már telibe is kapott vagy 2 rakéta (legalább <#vigyor0>#vigyor0>). Gondolom ez a pálya is addig lesz rettentõen nehéz, amíg nem sikerül valamelyik feladatot megoldanom.
Annyira nyálcsorgató az elõadás, hogy félek ebben a hónapban éhezni fog a család :-)
Szóval ha még valami extra dolgot akarnál közölni pda témában akkor: pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa (közben két tenyerem csattog a fülemen) <#kacsint>#kacsint>
Utóirat: van natív Syberia is PDA-ra...😊
[merlinw.org]
ISO-ban 20MB lenne😊
[merlinw.org]