• takysoft
    számomra a kiadó/gyártó ad némi biztostékot:
    Bioware - valami jóféle. (általában kissé szoktalanabb, de jó kis játékokat adnak ki)
    Blizzard - tucatjátékok, de azt nagyon profin megcsinálva.
    Black Isle - Istenkirály. (színte sírtam, mikor megszűnt)
    Jowood - tömeges vacakok(akad 1-2 aranyos, de egyk se kiagasló)
    Rockstar - GTA:D
    ID Software - quake(jó motor, unalmas játék)
    3dRealms - Duke forveeeee(ásít)....r
    Epic - Sokaknak UT, nekem még mindig Jazz Jackrabbit ugrik be meg a Tyrian. Ők szoktak újítani:D És ássák el maguk, hogy a Jazz3D-t nem adták ki.(ár kész volt az Beta, nekem meg is van. műxik rendesen:D)

és még van vagy 10.000 db másik, akiknek ha meghallom a nevét, elsőre tudom, mire számíthatok. (kiadókat, fejlesztőket kicsit egy kupac alá vettem, de azért mert nem nagyon ismerem őket. nem kell ez miatt bírálni, mert magam is tudom:D)

És a BioWare-ről elsőre a "bug" szó jut eszembe, és cska másodszorra a lehengerlő játékmenet. (NWN1 a mai napig szokott kiakadni a gépemen.(nemtom miért, csak úgy kiép multiban néha...)
    Alt+Tab-ot se nagyon szereti. NWN2 meg egy hatalmas rakás bug volt már eleve akkor is mikor kiadták... kis fúrumolvasás után erre hamar rá lehet jönni.
    Jade Empire-t nem cikizem, mer a tutorial után abbahagytam(főleg helyhiány miatt.)

Egy kérdésem azért lenne a szakértőkhöz: Ha a Fallout 1-2-t imádtam, de az Oblivion annyira nem jött be, akkor bátran várhatom a Fallout3-at vagy sem? :D