Zóanagyvarázsló#23807(Jade Empire engem nem fogott meg.. hamar abbahagytam, bár lehet nem voltma elég türelmes. bioware-ről ennyit.... azt meg már ne is említsük, hogy az NWN2 hibáit a mai napig foltozzák. és súlyos hibákról beszélek...)
Ettől még nem FPS-gyárosok, és a műfaj szerlelmesei számára a játékaik midnenképpen figyelmet érdemelnek, nem a 12 egy tucat kategóriába tartoznak. A konzolos Mass Effectről rengeteg anyg és rivjú van, így az alapján meg lehet ismerni a játék fő jellemzőit. Nekem is vannak fenntartásaim, de a sztori és a párbeszédek miatt midnenképpen megér egy misét, hiszen sci-fi RPG nem terem minden bokorban.
NWN2 nem tudom miként kerül ide, az az Obsidian fejlesztése, a BioWare csak a motort adta. Persze az NWN1 és a KotOR sem volt bugfree, sőt... (Na meg az előbbinek a single részét is lehetne bírálni. Egyébként az X-COM: Terror from the Deep mellett az egyetlen játék volt, melyet bug miatt kellett abbahagynom. Mentett állások még megvannak, így majd egyszer még folythatom újabb patchcsel, de akadnak jobb single RPG-k is.)
: Harc természetesen van benne, mint minden RPG-ben. Én is jobban díjaztam volna egy KotOR-féle kvázi körökre osztott harcrendszert. Amúgy vannak trélerek a dialógusokról, a hírhedté vált "szexjelentetről" is.