mochee#2380
Nehogy igy legyen a Necronomiconnal. Remélem nem lesz szar, szóval még mielőtt leszednéd tőlem, elmondok egy kis mesét:
Hol voltam hol nem voltam, megjelent a Necro, és tisztára beizgultam rá, csak nem tudtam beszerezni technikai okok miatt. Aztán hónapokkal később kapcsolt az agyam, de akkorra már egy egészségesen elfeledett játék lett belőle, de olyan durván, hogy még internet címet sem találtam hozzá. Megint hanyagoltam a dolgot, viszont akkor kezembe került egy már oszladozó poros pc guru, amiben kábé le volt irva a sztori, akkor a necro-mánia ismét urrá lett rajtam. Eltelt hasztalan kereséssel hosszú idő, és már majdnem megrendeltem amerikából, amikor rájöttem hogy a postaköltség 2x annyi mint maga a cucc, és hogy nem is a pc gammát raktam a kosaramba, hanem azonos nevű könyvet sikerült majdnem megrendelnem. Erre dc-n találok valakit mikor már semmit nem tudtam kitalálni, és kis nyalizás után letöltöm a cuccot.
Szóval igy az évek elteltével annyira belebolondultam a játékba, hogy az hihetetlen, pedig kevesebb mint 5 screenshotot láttam belőle össz-vissz. Amikor kipróbáltam kis csalódottságot éreztem, mert magamban már szinte egekig emeltem a játékot. Most pár hét után elővettem ujra, és már hogy tudtam mire számítsak egész nagy a kedvem játszani vele.
Bocsi a Necronomicon különszámért ide a TLJ topicba minden TLJ-zőtől, mer mongyuk a két játéknak annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettő kaland, és hogy mindegyiket qrva nehéz beszerezni.
LezLeenek meg annyit üzennék, hogy remélem nem az jött le a hozzászólásaimból, hogy a necro a legnagyobb földi királyság, mert én már ezt hittem róla egyszer, ami azért nem igaz.