"Vista nálam szinte minden szempontból jobb"
Átlag, hozzá annyira nem értő emberek számára lehet. De aki eddig is megcsinálta azt 10 kattintással amit Vista-ban 2-vel meg lehet, annak nem nyújt semmivel többet.
(meg jó lenne nekik, ha egyenlőre nem nagyon eröltetnék a Windows 7-et, vagy sose jön vissza a Vista költsége:D))
(építő jellegű kritika: egyelőre:)) Egyrészt kell, hogy eröltessék, különben sehol sem lesznek. OSX évente jön, A jobb Linuxok negyedévente. A másik, hogy teljesen normális ütem a Win7 bejelentett dátuma.
2001 XP
2007 Vista
~2014 W7
"Persze MS ügyes volt. DX10 Vista only, meg a WinXP support leállítása lendít majd."
XP support 2014-ig lesz, azaz kb amikor jön az új Win. Én örülök hogy neked bejön a Vista (dolgozni szoktam vele mikor muszáj, arra mondjuk jó), de ha a DELL, Compaq, IBM, sőt maga az MS is ballépésnek nevezi, akkor már oly mindegy.
Tehát a terv az, hogy kipofozzák a Vista-t, csinálnak belőle Win7-et, addig ápolgatják az XP-t és a Vista-t (mert hát muszáj nekik ezt is), majd ha minden okés, pihenőre küldik mindkettőt. Tulajdonképpen a Vista-t technikai időhúzásnak használják fel.
források (a teljesség igénye nélkül):
www.msdn.com
www.microsoft.com
www.winportal.com
www.hwsw.hu