• takysoft
    tudni kell, hogy mi a "márka". Samsung hatalmas név, ha mondjuk LCD panelről vagy winyóról van szó. de optikai egerek piacán nulla.

sejtettem amúgy, hogy inkább veszel valami alkategóriás(a4tech,genius, azokból is az olcsóbb) egeret....

de, hogy képes vagy számítástechnikai alkatrészt a teszkóban venni... rettenetes.
    ilyeneket elkerülendő legközelebb: hol laksz te? keeek n neked valami jó boltot a környéken:D
    (tudom, régebben már mondtad, de hadd ne kelljen visszaolvasnom, mert régen volt már...)

(azon meg nem kell csodálkozni, hogy a teszkóban minden kütyü dupla annyia kerül.... a teszkó élelmizerbolt. annak nagyon jó. szoktam még ott venni konyhai cuccokat is, mert arra nem vagyok igényes(jó az ócsó, mert keveset főzök, de ettől még hulladék cuccokat adnak. pl teszkós szendvicssütőről 2 hónap után lejött a festés... bele a szendvicsbe persze......(most már nincs rajta egyáltalán, így használható) mindenesetre eektronikát hagyd meg inkább szaküzletekre. mert egyébként sokat fizetsz, vagy vacakot kapsz.

szal, merre lax te?(város elég, nem kell a pontos címed:D)