• takysoft
    ha egér, akkor Logitech. ez a legjobb márka, szerintem csak ilyet vegyél. sose volt még gondol Logitech egérrel, pedig igen sok megfordult már a kezeim között.
    Kicsit drágábbak, mint a sima "mezei egerek", de belépőszinten már 1.300 Ft-ért kapni. ÉS ez évekig egér lesz, én garantálom neked.

De ha úgy alakulna, hogy van rá egy kis plussz, akkor 2.200 Ft-ért 1000 DPI-s egeret is kapsz. (a 400 dpi magas felbontánál már kicsit kevés lehet, még ha a windowsban max-ra rakod is az érzékenységet.)

Ezek nem olyan hú de drága egerek, de nagyon jók, sok barátomnak vettem már, és sosem panaszkodtak hosszú évek után sem.

(persze jelzésszintem említem, ha van rá pénzed akkor egy MX518 vagy egy G5 a világ legjobb egerei. nekem G5 van. 12e ft volt, de fél évig gyűjtöttem rá:D de mint mondtam, olcsóbb egerekből se érdemes vacakot venni, mert abban az árkategóriában is vannak jó egerek.)

rám ritkán jellemző, hogy lekötöm magam egy márkához, akik ismernek tudják. nem vagyos se amd-s se inteles, se ati-s se nvidiás, mikor ez van mikor az. még oprendszerből is többet használok. épp ezért, ha azt mondom, hogy egérből csak Logitech, akkor az már komoly tapasztalat. rettenetese sok szar a4Tech és Genius egérrel találkoztam. tudtommal a Microsoft egerek igen jók mg, meg a Razor, de ez utóbbi csak drága egereket gyárt. állítólag picit obb az optikája, mint a Loginak, de hosszú távon kényelmetlenek.. meg nekem túl csiricsáré:D Logitech szereti a szép egyszerű desingokat..