Na, hogy egy kicsit kedves is legyek.
Amit Merlin belinkelt, az asszem a magyarításunk NAGYON régi, NAGYON bugos változtata. Persze ha a jelenlegi nem akar felmenni, akkor jó lezs az is, de az CSAK a 2CD-s változattal megy, és azzal is igen igen bugosan.
4CD-s változattal elindulhat, de fel lesznek cserélve a szövegek, meg ki is akad szokszor.
2 CD-s változat:
Fontos, hogy az 1.60-as patchet tedd, fel, ne az 1.61-est, mert az már túl új és azzal nem nagyon megy a magyarítás.(persze túl lehet trükközni)
Bár a magyarítás írja, hogy az 1.60-as verzióhoz készült, nem szedi különösen vastaggal. (hisz 1 éve ki gondolta volna, hogy ehhez lesz még patch:D) Állítólag kis trükközéssel persze át lehet tenni a fileokat 1.61-es alá is. és nem próbáltam ki egyáltalán.
4 CD-s változat:
szerezd be a 2 CD-set/1 DVD-set. Ha eredetiben megvetted, akkor a kiadó becseréli(felveszed a kapcsolatot a kiadóval), ha meg letöltötted akkor töltsd le a másikat. Keresek neked torrentet, ha szeretnéd, de biztos meg tudod oldani.
a régi 4CD- változat nem támogatott. Elvileg fut, de nem tudom, a magyarítás megy-e vele.(readme szerint igen, de ki tudja), kipróbálni meg nem tudom, mert eltűnt az 4CD-s változatom.