• Tomsess
    Az a helyzet, hogy a Kíndóznál annyi fajta ilyen marhaság jöhet fel hibának, hogy az már csoda. Szimplán olyan hiba is, amit fel sem tudsz ismerni, csak gondol egyet aztán már megy. Tapasztalatból mondom. Nem egyszer fordult elő, hogy még a rendszergazda oktató is csak leste, hogy egyszer megy, egyszer meg nem a kommunikáció. Pedig tökre minden rendben volt, ip tartomány, bug-report is készen. A Windows egy csoda hálózati téren. Én pl. itthon még egy nyamvadt hálózatot nem tudtam összehozni, mert van egy D-link routerem, amit böngészőből kellene konfigurálni, de sehogy nemtom megnyitni ezt a konfigurációs ablakot. Direkt vettem hozzá már konzol kábelt is, hogy tudjak vmit HyperTerminal-on keresztül állítgatni, de ez fapados gyerekeknek van ... IP cím meg jelszó meríti ki amit ott lehet állítani. Szóval hiába raktam egy tartományba a gépemet a router html-es konfigurációs címével, hiába telepítettem már fel az IE-n kívül más böngészőt is nem az-e a gond, hiába lőttem ki minden tűzfalat, antivírusos cumót...semmi. Már egy ideje megvan a router és nemtok vele semmit sem csinálni. Pedig van hozzá még egy drótnélküli LAN-kártyám is, de hát ha a sima kártyával sem megy, akkor azt meg sem próbálom. Egyébként a router - D-Link DI-713P modell ha esetleg vki tudna mégis tippet adni hozzá.