• takysoft
    1. Lebaszni priviben illik.
    2. Lebaszni OKKAL illik.
    3. Lehet, hogy nem értek hozzá, de "azt hittem", hogy (az amúgy bannerben is megjelenő) http://tlj.sytes.net/ oldalt te serveled. de mint írtam is, "nem tudom pontosan".

Hozz, már fel pár példát arra a "hasraütésszerű belekotnyeleskedésre", ha lehet.

-Ócsárolom az Enternetet.
    Tényeg ócsárolom, mert másfél évig enternetes voltam. Állandóan megszakadt, meg letiltott a net, és amikor visszamentem újraköni azt dörgölték az orromba, hogy az új akciós csomag, csak a ÚJ ügyfeleknek elérhető. a Régi ügyfelek meg le vannak húzva a klotyón.... Inkább maradok T-s... itt legaább picit megbecsülik az előfizetőket.
    Lehet, hogy nincs igazam, és ez csak 1 ember véleménye, de nem alaptalan, és nem kotnyeleskedés.

-hd-lejátszás.
    ha valami nem tetszik, hát mondd. de alapvetően egy kérdés volt az egész, amire azóta se kaptam választ...
    a leírásban semmi alaptalan nem volt, nagyon utánajártam a témának, de ha valamit kifelejtettem, akkor lehet szólni. örömmel veszem.

-ebay
    csupán személyes tapasztalataim írtam le. megint semmi alaptalant nem írtam.

-online mmorpg
    vagy 20 oldalt végigböngésztem a neten, mielőtt tanácsot adta volna. amit személyesen is ismerem, azt résztelesebben is jellemeztem, amit meg nem ahhoz odaírtam, hogy csak hallomásból...

-montortéma
    leültem, és végigbogarásztam 5 gyártó weblapját. papíron ceruzával kisámolgattam a monitorok szélességét és magasságát, illetve területét a pontos összehasonlítsához. ha valamit elszámoltam, akkor lehet javítani.

-megjegyeztem, hogy egy drága gép gyorsabba értéktelenedik.
    ezt kifejtettem ott. ez egy személyes vélemény, de akkor is mondtam, hogy nem akarom újra felhozni, mert nem akarok flame-háborút indítani. nem kell velem egyetérteni, de attól még nem alaptalan vagy kotnyeleskedés.

Most így helyből nem vagyok hajlandó 500 hozzászólásnál többet visszaolvasni a kedvedért, de nem is érdemled meg. Csak jelzem, hogy ezt az üzenetet sem "utánajárás nélkül" írtam.

Minden tiszteletem a tiéd, mert ismerem a tudásod, nem egyszer kértem tőled tanácsot. De az ilyen alaptalan rágalmazásokat nem tűröm.

A továbbiakban nekem veled semmi dolgom.