33675
-
#23092 Lehet bármit is tenni napjainkban nyilvánosság nélkül?:) -
#23091 Csak nem akarsz fogadni? -
#23090 Miért, nyilvános lesz? -
#23089 Oké! Részemről mehet az akasztás! :-) -
#23088 Na még az ADSL-hez ennyit:
GVH -
#23087 Ja és ha jól látom kapsz még 1 éves előfizetést FHM-re, National Geographic -ra vagy női újságokra + 1000 HUF NeoPhone VoiPer -t. -
csgj #23086 Szerintem mindenkinek van hozzászólási joga, még ha nem is nagyon ért hozzá. Ennyiből nekem nem is lenne szabad itt fórumoznom, mert nem vagyok olyan okos a dolgokhoz, mint te. És amúgy te is belekotnyeleskedsz mindenbe, úgyhogy ... Azért is van a fórum, hogy mevitassunk dolgokat, nem? -
#23085 Az üzletember:)
Nemtom mi lesz még, lehet megvárom milyen változások lesznek. Lesz-e fatányéros tévé, esetleg valami korlátok nélküli kábelbigyó. -
#23084 8159 HUF/hó a leendő szolgáltatómnál a 8096/512 kb/s.
Ez évi 128400 (régi) - 97900 HUF (új) = +30500 HUF.
Ezt egy összegben is átutalhatod nekem! :)
Eredeti Enternet-es felmondó nyilatkozatot is tudok ám adni! -
#23083 Kirol: Nekem aztán olymindegy:)
Taky: Ezaz, sértődj meg, mindenre megoldás. És még férfias is.
Egyébként az otthoni netemről volt szó, nem a szervereimről, az teljesen más tészta. A lenti gyűjteményt felesleges volt kigyűjtened, elolvasok mindent, tisztában vagyok vele micsoda mi volt és miért.
Ha a többiek előtt szeretnéd bizonyítani ártatlanságodat, kérem az esküdtszéket, vonuljon félre a döntéshozatalhoz.
Én kérek elnézést, olykor megfeledkezem az online társadalom kicsi porcelán lelkéről.. ugyan már emberek... Első vitánk után kidobnál a lakásból? TV-t vihetem? :D
-
#23082 1. Lebaszni priviben illik.
2. Lebaszni OKKAL illik.
3. Lehet, hogy nem értek hozzá, de "azt hittem", hogy (az amúgy bannerben is megjelenő) http://tlj.sytes.net/ oldalt te serveled. de mint írtam is, "nem tudom pontosan".
Hozz, már fel pár példát arra a "hasraütésszerű belekotnyeleskedésre", ha lehet.
-Ócsárolom az Enternetet.
Tényeg ócsárolom, mert másfél évig enternetes voltam. Állandóan megszakadt, meg letiltott a net, és amikor visszamentem újraköni azt dörgölték az orromba, hogy az új akciós csomag, csak a ÚJ ügyfeleknek elérhető. a Régi ügyfelek meg le vannak húzva a klotyón.... Inkább maradok T-s... itt legaább picit megbecsülik az előfizetőket.
Lehet, hogy nincs igazam, és ez csak 1 ember véleménye, de nem alaptalan, és nem kotnyeleskedés.
-hd-lejátszás.
ha valami nem tetszik, hát mondd. de alapvetően egy kérdés volt az egész, amire azóta se kaptam választ...
a leírásban semmi alaptalan nem volt, nagyon utánajártam a témának, de ha valamit kifelejtettem, akkor lehet szólni. örömmel veszem.
-ebay
csupán személyes tapasztalataim írtam le. megint semmi alaptalant nem írtam.
-online mmorpg
vagy 20 oldalt végigböngésztem a neten, mielőtt tanácsot adta volna. amit személyesen is ismerem, azt résztelesebben is jellemeztem, amit meg nem ahhoz odaírtam, hogy csak hallomásból...
-montortéma
leültem, és végigbogarásztam 5 gyártó weblapját. papíron ceruzával kisámolgattam a monitorok szélességét és magasságát, illetve területét a pontos összehasonlítsához. ha valamit elszámoltam, akkor lehet javítani.
-megjegyeztem, hogy egy drága gép gyorsabba értéktelenedik.
ezt kifejtettem ott. ez egy személyes vélemény, de akkor is mondtam, hogy nem akarom újra felhozni, mert nem akarok flame-háborút indítani. nem kell velem egyetérteni, de attól még nem alaptalan vagy kotnyeleskedés.
Most így helyből nem vagyok hajlandó 500 hozzászólásnál többet visszaolvasni a kedvedért, de nem is érdemled meg. Csak jelzem, hogy ezt az üzenetet sem "utánajárás nélkül" írtam.
Minden tiszteletem a tiéd, mert ismerem a tudásod, nem egyszer kértem tőled tanácsot. De az ilyen alaptalan rágalmazásokat nem tűröm.
A továbbiakban nekem veled semmi dolgom. -
#23081 Ajánlok egy szolgáltatót a különbözetet meg fizesd nekem. :) -
#23080 Taky, minden tiszteletem a tied, de mi lenne ha egyszer, csak egyetlen egyszer magadban tartanád a mondandódat?
1. Nem tőled kérdezték, különben is, ha fogalmad sincs a témáról, mi a fenének válaszolsz?
2. Sokszor megalapozottan, de még többször hasraütés szerűen írsz utánajárás nélkül butaságokat, mindenbe belekotnyeleskedsz.
Nincs veled semmi különösebb problémám, de néha nagyon fel tudod nyomni az emberben azt a bizonyos Pumbát...
A fenti kérdések költőiek...
-
#23079 8M/512K lenne, ha bírná a vonal:) De nem bírja így csak 2.5M/400K:) Lustaság fél egészség, a pénz meg csak papír:) De majd egyszer körül nézek...:) -
#23078 pontosan nem tudom, de mintha servert üzemeltetne rajta:D -
#23077 Bammeg! :) Sok pénzed lehet és/vagy iszonyat lusta!
Milyen is a sebességed annyiért? -
#23076 Nem tudnak emelni, mint mondtam én még mindig a 10700-as előfizuban vagyok (2003 óta). Lusta voltam elmenni, visszamenni, mikor árat csökkentettek:) -
#23075 Egy kérdés. Ez a pasportadventure nevű játék egy demo lenne? Mármint a 3 Lucasart-os játék demoja? -
#23074 MerlinW: Próbálgatom az általad feltett scummVM összeállítást és látom, hogy a Kyrandia-ból az angol verzió van közte, abból viszont van magyarított verzió is. Érdemes lenne azt is belecsomagolni. -
csgj #23073 Megnéztem, és 33 órába telne. :O Bocs de az nem megy :S Ha majd 10 megás netem lesz, akkor oké :P De nem is csak az a baj, hogy sok, hanem, hogy itthon még 3 családtag is használja a gépet... És kicsit pipák lennének. -
csgj #23072 10 kb/mp feltöltési sebességgel? :D Hát, ha még csak én használnám a netet itthon.... -
#23071 Most néztem meg a játékból képeket. Egész jónak tünik.
Ha már ilyen sokat szenvedtél a lehúzásával, igazán megoszthatnád velünk is ezt a gyöngyszemet :-) -
csgj #23070 Na jó, megoldottam, le kellett szedni vmi plusz fájlt... :P Amúgy egész jónak tűnik eddig a játék. Azt hittem, hogy rondának fog tűnni, de nem az. 2D-s, de mégis nagyon szépen ki van dolgozva. És hangulatos a game. -
csgj #23069 Több helyen is írták, hogy egyeznie kell a Hertz-nek a windows-nál és a játéknál. De nincs cfg fájl a játékhoz, szóval ott nem lehet beállítani. Nem igaz, hogy mennyit küszködök ezzel a játékkal is. -
csgj #23068 Na, sikerült letöltenem. De nem indul el. Lol... Patch, klikk to exe, és a nagy nothing. Jeee :O -
#23067 Enternet?? Most vette meg a Vivanet-et ami még nem publikus, de mint a Vivanet viszonteladója már tudom. Mint viszonteladó még ingyen kapom a netet -4M-ás kapcsolatom van- ,de nem tudom Ők szintém megadját-e ezeket a kiváltságokat. Ha nem, szerintem mi is megszakítjuk velük a kapcsolatot és átállunk az IP TV-re. -
csgj #23066 Áh, nem tudtok egy helyet, ahonnan gyorsan le tudnám szedni ezt a Temple of elemental evil-t? Sorry, csak nem jön sehonnan sem rendesen... -
#23065 A Rage of mages nekem eléggé bejött. Valami újságmelléklethez kaptam meg először, és azt hiszem, hogy végig is sikerült vinnem.
A BG-vel sajnos csak nagyon keveset sikerült játszani, mert először a haverom 1 teljes napra adta kölcsön az 5 lemezt, és akkoriban még nem tudtam, hogy van az internet, amin lehet no-cd crack-eket találni.
Azonban nyugodtan merném ajánlani még az Icewind dale 1-2-t is. Egy kicsit hazabeszélek, mert elég nagy közöm van mindkettő magyarításához, amit a MP-ról letölthettek. Ez sokkal harcközpontúbb, mint a BG, de nem olyan agyatlan gyilkolás, mint a Diablo. -
#23064 Neked nem emeltek? Nekem jövő hónaptól akartak mint írtam, a 6600-ról 8600-ra, amiért már 8 Mbit-es netet köttetek be. -
#23063 Állítólag jó. A Troika készítette akik az Arcanumot meg a Vampire második részét is. Előtte persze a Troikások a Fallouton dolgoztak:P -
csgj #23062 Nah, találtam egyet! Temple of elemental evil. Csak a demója valamiért nem akar működni. Megkérdezi, hogy Buy full version vagy play demo. És hiába kattintok a play demo-ra, semmi sem történik. Éljen... Így nem valószínű, hogy nekiállok tölteni a teljeset. -
#23061 Űgysem lesz belőle semmi. Már most is menekülnek a kliensei, ha emelnek egy sem marad.. emelés esetén én is megyek. [fenyeget] :) -
#23060 enternet dumál? legdrágábbak a magyar piacon... -
#23059 Olvassátk el!
Áremelkedés előtt a hazai ADSL-piac
A lényeg: "mára európai összehasonlításban is a legolcsóbbak a hazai előfizetések" Enternet ügyvezető igazgatója
Na még jó, hogy eljövök tőlük, ilyen f@sz igazgató által vezetett cég nekem ne szolgáltasson semmit. -
csgj #23058 Vmi D&D szerepjáték? Vmikor nemrég előkaptam a Forgotten Realms-es Pool of radiance című oldgame remake-jét. De nem vmi nagy cucc :( Ami igaz nem szerepjáték, de D&D, az a Dragonshard, és azt nem próbáltam még. Nem tudjátok milyen? -
#23057 Vagy ott van még a Sacred (boá) vagy talánSpellforce. Azt jobban szerettem:) -
#23056 Planescape Torment. Megvan de még nem sikerült belenézni. Sam and Max Season 1-et tolom(a 3-ast hogy pontos legyek)
De ha érdekel még olyan játék, amit teljesen harc nélkül végig lehet tolni(bár marha nehéz és nem tudsz midnen disequstete megcsinálni), az a Fallout. El se hittem, mikor haver mondta, de csináltam egy hagyon diplomatikus karaktert(semmi erő,ügyesség, meg ilyen szükségtelen dolgok), és elkedztem nyomi. Nekem az ilyen játékmód nem jön be(azért lőni is jó 1-2-t néha), de tényleg lehetett vele így is menni. Harc nélkül...
NOX-ot nem szerettem. Játszottam egy ideig, elakadtam, azt hasztam a francba.
Dragonfire-t nm ismerem. Septerra Core-t ajánották már, Rage of Mages-t meg láttam Tescoban bundle-ben:D
Ha kedveled a Diablo-like RPg-ket, akkor a Darkstone-t nézd meg.
(ajánlom hozzá a magyarításom:D letölthető a weblapomról is, meg a portálról is. automatikusan patcheli a játékot, a feltört verziót is. readem fontos)
Amnézia... hát bizony az szinte minden végigjátszásra adott valami újat. De nem nekem! Már nem!
Tökéletes Amnézia végigjátszás a weblapomon! (kint egyből a híreknél van a link)
-
Tomsess #23055 Én párszor már nekifogtam a BG-nek, de még egyszer sem sikerült benne túl messze eljutni éppen a hossza miatt. Asszem ott hagytam abba mikor vmi varázsló megtámadott (csak úgy semmiből) és lehetetlenség volt megölnöm anélkül, hogy ne veszíteném el a csoportom 95%-át Valahogy nekem annyira nem jött be a BG, sokkal inkább tetszett a Planscape Torment. Nemtom hányan ismeritek. Jó sztori, egy adott karakter már mindjárt az elején (annó az Icewind Dale azért nem jött be, mert ott csomó karaktert gyárthattál és nagy értelem meg nem volt az egészben). Amiért pedig nagyon bejött az éppen a harc hiánya. Tehát talán ez az egyetlen olyan RPG amiben ha nem akarsz, akkor nem kell harcolnod. Végigviheted úgy is, hogy senkit nem ölsz meg, persze aki gyilkos, az lemészárolhat benne is mindenkit. Annó ebben is elakadtam (nem smakkolnak nekem az RPG-k, kalandokban hamarabb továbbjutok) mikor a lim-lim-et kellett odaadni egy mukinak, de nem tudtam vele semmit sem csinálni. Aztán persze jött más gém.
Na de amivel igazán nagyon sokat játszottam/játszottunk unokatesómmal az a Rage of Mages c. játék. Nemtom ismeritek-e. Hát az valami állati jó RPG. Igaz itt is a harcon van a lényeg, de azért szórakoztató. Felbérelsz minden pályára magad mellé katonákat, sőt...még az ellent is magad mellé állíthatod néha. Jó sztori és a fő karaktereket a sztori adja neked, nem te alakítod. Lényegében annyira nem is lehet tuningolni a karaktert, nem úgy mint pl. a BG-ben, itt főleg a páncél meg hasonló stuffok hozzáadása emeli a szintedet.
Másik nagy kedvencem a NOX. Igaz keményen Diablo szerű (a Diablo-van még nem játszottam sajna, mert nemtom miért, de a beszerzett változatot nem tudtam felinstallálni XP-re), de szórakoztató. Szintén adott karakter, 3 fajta választási lehetőség, meg megannyi quest. Lineárisnak lineáris, de nagyon változatos. Ezt is vagy kisezerszer újrakezdtem úgy mint a Rage of Mages-t is.
Icewind Dale-t már említettem, szórakoztató, de nekem talán ez jött be a legkevésbé az általam játszott RPG-k közül is. Hiába a szép díszdobozos változatom térképekkel meg mindennel, vhogy mégsem szerettem bele.
Jobban megfogott mondjuk a Dragonfire c. RPG ami nem valami nagyon ismerős, de szupi. Annó a GS-ben volt teljes játék, még valamikor 99-ben. Irtó nehéz, mármint nem a harci rendszere, hanem a feladványok. Én mondjuk mindjárt az elején nem tudtam továbbjutni és a végigjátszás sem segített. Báráti körömben mindenkinek odaadtam, de senki nem jutott többre. Aztán egy cheat segítségével végiglestem a pályákat benne, nagyon hangulatos. Ajánlom mindenkinek. Nagyon szépen kidolgozott helyszínek és jó sztori. És talán ez az a játék ami legjobban hajaz egy kalandjátékra az inventory rendszerével. Talán a Sanitarium ugrik be róla először, de mégis RPG a javából.
NA még egy RPG ugrik be, a Septerra Core. Szintén GS fullgém volt régen, de hangulat ott van benne. Viszont elég nehéz, de talán a sztori kompenzálja ezt.
Ja meg a már említett Amnézia is. Azt is kijátszottam már vagy 10-szer. Mostanra már unalmas, de akkor nagyon nagy dolog volt, hogy magyar RPG-vel játszottunk. -
#23054 A valóraváltásuk viszont igen költséges :-) -
#23053 Elhoztam végre az új monitoromat. Éppen csak kitettem az asztalra. Betettem az új videokarimat és az első meglepetés akkor ért, amikor megláttam rajta a 2 db PCIE csatlakozót. A tápomon alapból volt 1 db, de a másodikat már csak átalakítóval tudom rákötni. A második meglepi akkor ért, amikor az nvidia driver nem ismerte fel, 163.75 a verziója. Most bejöttem a melóhelyre és lehúztam a legfrissebb 169.21-est, remélem az már felismeri. biztonság kedvéért leszedtem a beta (169.28) drivert is.
Mindenesetre egyetlen csatlakozóval is elindult a gép és a vesa driver is működik még 1600x1200-as üzemmódban is. Játékot persze nem lehet így indítani, de a passziánsz istenien mutat rajta :-)